Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
37%
Fuga Fresca Kit Antracit 114
175 DKK /st
Ni Sparar 100 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

1 på lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 4-6 hverdage

 Fuga Fresca Kit Antracit 114

Som opfrisker farven på cementbaseret fugemasse mellem fliserne. Fuga Fresca er en brugsklar fugemaling, som er hurtig og let at påføre. Malingen opfrisker, fornyer og ændrer farven på cementbaseret fugemasse mellem fliserne. Påfør produktet på cementbaserede fuger, som har hærdet i mindst 48 timer. Brug ikke produktet på epoxybaseret fugemasse eller på ekspansionsfuger, som er tætnet med silikone- eller polyuretanbaserede produkter.

http://www.mapeigroup.com/public/SE/products/2803-fugafresca-dk.pdf

Beskrivelse

Fuga Fresca Kit Antracit. Som opfrisker farven på cementbaseret fugemasse mellem fliserne. Fuga Fresca er en brugsklar fugemaling, som er hurtig og let at påføre. Malingen opfrisker, fornyer og ændrer farven på cementbaseret fugemasse mellem fliserne. Påfør produktet på cementbaserede fuger, som har hærdet i mindst 48 timer. Brug ikke produktet på epoxybaseret fugemasse eller på ekspansionsfuger, som er tætnet med silikone- eller polyuretanbaserede produkter.

Yderligere information

Levering

Farve

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top