Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
72%
Anti Dirt Protector 1L
199 kr. /st
Ni Sparar 500 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

61 på lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Anti Dirt Protector

Er til for at beskytte dine klinker. Dette produkt kan anvendes på alle slags klinker, cement, porcelæn og ler, og beskytter mod bla. fodaftryk. Det ligger sig som et lag som går ind og beskytter dine klinker fra snavns og mærker og er nemmere at rengørre og forbedrer den naturlige tone på dine gulvklinker, og giver dem et vådt effekt look med en langvarig skinnende finish. Pletbeskyttelsesmiddel efterlader overfladen blød og er vandbaseret, så rengøringen bliver nem og kan anvendes både indendørs og udendørs, lugter ikke og efterlader inden hinne på ovefladen, og er nem at påfører på klinkerne.

 Leveres i 1 liter flaske som rækker til ca.10-15 kvm.

Anvendelse:

Ryst flasken godt før anvendelse og anvend rene redskaber til at påføre midlet på overfladen som skal være ren og tør.

Om overfladen er beskidt eller har skjolder eller mærker på overfladen. Vask det væk inden påførelsen af midlet.

Påfør midlet med en stor pensel eller klud og smøre midlet ensartet ud på hele overfladen, plus kanter og hjørner.

Vil tørre indenfor 1 time.

Gulvet kan betrædes efter 24 timer efter påførelsen af midlet, og behøves ikke at efter poleres

Vask alle redskaber som er anvendt med varmt vand.

Beskrivelse

Anti Dirt Protector. Er til for at beskytte dine klinker. Dette produkt kan anvendes på alle slags klinker, cement, porcelæn og ler, og beskytter mod bla. fodaftryk. Det ligger sig som et lag som går ind og beskytter dine klinker fra snavns og mærker og er nemmere at rengørre og forbedrer den naturlige tone på dine gulvklinker, og giver dem et vådt effekt look med en langvarig skinnende finish. Pletbeskyttelsesmiddel efterlader overfladen blød og er vandbaseret, så rengøringen bliver nem og kan anvendes både indendørs og udendørs, lugter ikke og efterlader inden hinne på ovefladen, og er nem at påfører på klinkerne.

 Leveres i 1 liter flaske som rækker til ca.10-15 kvm.

Anvendelse:

Ryst flasken godt før anvendelse og anvend rene redskaber til at påføre midlet på overfladen som skal være ren og tør. Om overfladen er beskidt eller har skjolder eller mærker på overfladen. Vask det væk inden påførelsen af midlet. Påfør midlet med en stor pensel eller klud og smøre midlet ensartet ud på hele overfladen, plus kanter og hjørner. Vil tørre indenfor 1 time. Gulvet kan betrædes efter 24 timer efter påførelsen af midlet, og behøves ikke at efter poleres Vask alle redskaber som er anvendt med varmt vand.

Yderligere information

Levering

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top