Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
43%
Klinker Wood Grain Grey 60X60
399 kr. /m²
Ni Sparar 300 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager

1.44 m² Per unit 575 kr. Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Klinker Wood Grain Grey er en grå blank trælignende klinke med grå og lyse skær.

Denne type travertin har tilbagevendende linjer, der giver et overraskende træaspekt. Fra hvidt til mørkgrå afslører tykkelsen af venerne et naturligt ædelt mål. Dette materiale anvendes i Italien siden I millennium B.C. er på samme tid ukonventionelle og elegante. Så har travertin en lang og prestigefyldt historie som et fortryggende byggemateriale til alle fra Michelangelo til Richard Meier. Den neutrale farve passer perfekt til alle typer af møbler og finish. Wood Grain Grey er en sedimentær sten, der er gravet i Italien nær Rom, i det termiske område Guidonia. gulve, vægge og andre indvendige og udvendige dekorationer. Wood Grain Grey er velegnet til projekter af klassisk eller moderne udseende og tilføjer elegance og personlighed i badeværelset, køkkenet, stuen, på gulvet eller væggen. Hver klinke måler 600×600 mm, og er 10 mm tyk.

 • Tiltrækker sig ikke pletter (5)
 • Lav absorbering af vand  (0,1%)
 • Modstandsdygtig mod ridser (5)
 • Ekstra slidstærk (4)
 • Høj antislip
 • Helt Lige Kanter

Beskrivelse

Klinker Wood Grain Grey er en grå blank trælignende klinke med grå og lyse skær. Denne type travertin har tilbagevendende linjer, der giver et overraskende træaspekt. Fra hvidt til mørkgrå afslører tykkelsen af venerne et naturligt ædelt mål. Dette materiale anvendes i Italien siden I millennium B.C. er på samme tid ukonventionelle og elegante. Så har travertin en lang og prestigefyldt historie som et fortryggende byggemateriale til alle fra Michelangelo til Richard Meier. Den neutrale farve passer perfekt til alle typer af møbler og finish. Wood Grain Grey er en sedimentær sten, der er gravet i Italien nær Rom, i det termiske område Guidonia. gulve, vægge og andre indvendige og udvendige dekorationer. Wood Grain Grey er velegnet til projekter af klassisk eller moderne udseende og tilføjer elegance og personlighed i badeværelset, køkkenet, stuen, på gulvet eller væggen. Hver klinke måler 600×600 mm, og er 10 mm tyk.
 • Tiltrækker sig ikke pletter (5)
 • Lav absorbering af vand  (0,1%)
 • Modstandsdygtig mod ridser (5)
 • Ekstra slidstærk (4)
 • Høj antislip
 • Helt Lige Kanter
 

Yderligere information

Levering

Egnet for

Farve

Størrelse (cm)

Overflade

Tåler gulvvarme

Frostsikker

Antal pr pakke

4

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Kant

Tykkelse (mm)

Form

Firkantet

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Wood Grain Grey 60X60”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top