Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
58%
Klinker Peronda Foresta Benton-N 15,3X91 Pakkepris på 4,85 kvm
2 050 kr. /st
Ni Sparar 2 789 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Pakkepris på 4,85 kvm

Restparti på 4,85 kvm.

Klinker Peronda Foresta Benton-N er en sortgrå trælignende klinke med lysebrune nuancer fra Spanske Peronda.

Hver klinke måler 153×910 mm og giver følelsen af et flot trægulv i mørke farver. Klinkerne som er lavet af granitkeramik, varierer i mønstre og farveændringer for at give virkningen af et ægte trægulv, uden at få træsplinter op i dine fødder, og den  sortgrå nuance giver et indtryk af et ægte  og elegant trægulv. Foresta Benton-N går at anvende på både gulve og vægge i køkken, badeværelse eller entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet, og udendørs da den er frostsikker.

Beskrivelse

Klinker Peronda Foresta Benton-N er en sortgrå trælignende klinke med lysebrune nuancer fra Spanske Peronda. Hver klinke måler 153×910 mm og giver følelsen af et flot trægulv i mørke farver. Klinkerne som er lavet af granitkeramik, varierer i mønstre og farveændringer for at give virkningen af et ægte trægulv, uden at få træsplinter op i dine fødder, og den  sortgrå nuance giver et indtryk af et ægte  og elegant trægulv. Foresta Benton-N går at anvende på både gulve og vægge i køkken, badeværelse eller entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet, og udendørs da den er frostsikker.  

Yderligere information

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Egnet for

Frostsikker

Kant

Overflade

Størrelse (cm)

Tåler gulvvarme

Farve

Levering

Tykkelse (mm)

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top