Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
39%
Klinker Peronda FS Venecia 45,2X45,2
436 DKK /m²
Ni Sparar 278 kr

På lager

1.02 m² Per unit 445 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles mandag morgen: levering imellem 15-20 hverdage

Klinker Peronda FS Venecia er en af Francisco Segarra specielle designs.

Til denne samling har  Franciso Segarra taget et nyt kig på en klassisk gulvbelægning – terrazzo klinker -, med trendsættende resultater egnet til en lang række indstillinger. FS VENECIA passer særlig godt med industri, 1950’erne eller vintage indstillinger. Denne moderniseret klassiker kommer i to forskellige modeller: FS VENECIA  som er inspireret af terrazzo klinker lavet af mindre marmor chips, og FS OFELIA som forsøger at skabe en vis varme gennem en kombination af hvide og andre farve-nuancer. Venecia måler 452×452 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på gulve og vægge indendørs og udendørs, da den også er frostsikker. Denne klinke vil passe i alle rum i hjemmet og vil kun gøre rummet mere unikt og flot med dens flottte design.

Beskrivelse

Klinker Peronda FS Venecia er en af Francisco Segarra specielle designs. Til denne samling har  Franciso Segarra taget et nyt kig på en klassisk gulvbelægning – terrazzo klinker -, med trendsættende resultater egnet til en lang række indstillinger. FS VENECIA passer særlig godt med industri, 1950’erne eller vintage indstillinger. Denne moderniseret klassiker kommer i to forskellige modeller: FS VENECIA  som er inspireret af terrazzo klinker lavet af mindre marmor chips, og FS OFELIA som forsøger at skabe en vis varme gennem en kombination af hvide og andre farve-nuancer. Venecia måler 452×452 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på gulve og vægge indendørs og udendørs, da den også er frostsikker. Denne klinke vil passe i alle rum i hjemmet og vil kun gøre rummet mere unikt og flot med dens flottte design.  

Yderligere information

Antal pr pakke

5

Egnet for

Farve

Mønstret

Ja

Frostsikker

Kant

Overflade

Tåler gulvvarme

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Størrelse (cm)

Tykkelse (mm)

Levering

Form

Firkantet

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top