Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
43%
Terrassebrædder Grå 29,5X29,5
545 DKK /st
Ni Sparar 400 kr

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 2-4 hverdage

Terrassebrædder Grå

Grøn Plank® InstaClik. Terrassebrædder giver den ultramoderne teknologi “gør det selv” flydende terrasse. Alle vores træbrædder er splintefrie barfod venlige og har høj skridsikkerhed.

Takket være den avancerede materialesammensætning og det unikke design kan vores lave vedligeholdelsesplader opfylde de fleste af nutidens krav fra arkitekter, håndværkere og entreprenører.

Hurtige og nemme løsninger til udendørs gulve, terrasse, glaseret balkon / balkon mv.

Integreret plast, der er fastgjort med skruer af rustfrit stål, gør det nemmere at sætte fast til hinanden og er designet til at holde vandet bort fra brædderne.  Man kan let skære brædderne, så det er nemt at passe rundt om i hjørner, søjler og andre områder. Det er nemt at skille brædderne fra hinanden og samle dem igen, hvis man behøver rengører gulvet under brædderne.

Holdbar og holdbar. Holder år efter år
Bare timer, ikke dage, for at installere en hel vinterhave, lukket balkon / balkon osv.
Let at installere. Der kræves ingen specialværktøj eller lim
Kan dække ethvert værelse i enhver form eller størrelse
Velegnet til både offentlige og private miljøer
Meget holdbar og med lidt vedligeholdelse
Patio cutters kan skæres, hvis du skal justere dem til hjørner eller en kolonne
Det er nemt at adskille brædderne og samle dem igen, hvis du skal rengøre gulvet under brædderne.

Symmetrisk konstruktion til nem montering
UV-stabiliseret polyethylen
Fastgjort med rustfrit stål skruer
Kan modstå temperaturer mellem: – 60 ° C til 70 ° C

Der findes 0,3481 kvm pr.pakke

Beskrivelse

Terrassebrædder Grå Grøn Plank® InstaClik. Terrassebrædder giver den ultramoderne teknologi “gør det selv” flydende terrasse. Alle vores træbrædder er splintefrie barfod venlige og har høj skridsikkerhed. Takket være den avancerede materialesammensætning og det unikke design kan vores lave vedligeholdelsesplader opfylde de fleste af nutidens krav fra arkitekter, håndværkere og entreprenører. Hurtige og nemme løsninger til udendørs gulve, terrasse, glaseret balkon / balkon mv. Integreret plast, der er fastgjort med skruer af rustfrit stål, gør det nemmere at sætte fast til hinanden og er designet til at holde vandet bort fra brædderne. Man kan let skære brædderne, så det er nemt at passe rundt om i hjørner, søjler og andre områder. Det er nemt at skille brædderne fra hinanden og samle dem igen, hvis man behøver rengører gulvet under brædderne. Holdbar og holdbar. Holder år efter år Bare timer, ikke dage, for at installere en hel vinterhave, lukket balkon / balkon osv. Let at installere. Der kræves ingen specialværktøj eller lim Kan dække ethvert værelse i enhver form eller størrelse Velegnet til både offentlige og private miljøer Meget holdbar og med lidt vedligeholdelse Patio cutters kan skæres, hvis du skal justere dem til hjørner eller en kolonne Det er nemt at adskille brædderne og samle dem igen, hvis du skal rengøre gulvet under brædderne. Symmetrisk konstruktion til nem montering UV-stabiliseret polyethylen Fastgjort med rustfrit stål skruer Kan modstå temperaturer mellem: – 60 ° C til 70 ° C Der findes 0,3481 kvm pr.pakke

Yderligere information

Levering

Farve

Størrelse (cm)

Anvendelse

Udendørs

Antal pr pakke

4

Frostsikker

Overflade

Tykkelse (mm)

Egnet for

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top