Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Fri fragt Vid ordrer over 4000 kr
28%
Klinker Flysch Spr Gris 60X60
719 DKK 519 DKK
Ni Sparar 200 kr
Lige Nu : 415 DKK/m²
Om du handler for over 4000 DKK
Du har dage tilbage.

På lager

1.05 m² Per unit 545 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles onsdag morgen: 10-15 hverdage/Ank.til lageret efter en uge

Klinker Flysch Spr Gris er en semipoleret grå marmoreret klinke af høj kvalitet fra spanske Vives.

Den her serie er fra Atlas kollektionen som er en rejse gennem æstetik fra hele verden. Flysch er en samling af forskellige stentyper fra forskellige dele af jorden. Den her serie blev produceret for de mest kreative og krævende kunder. Med de mange forskellige sten og flere grader af polering, er den her serie uendelig. Flysch Spr Gris er en halvblank, poleret grå klinke med naturlig marmorering. En klinke der passer i de fleste miljøer og indretningsstile. Hver klinke måler 600×600 mm. Kan bruges til vægge og gulve, og størrelsen gør at den passer udmærket til store områder, feks. til offentlige miljøer. Men den fungerer lige så godt i  hjemmet, til badeværelset eller køkkenet, og den går også at anvende udendørs, da den er frostsikker.

Beskrivelse

Klinker Flysch Spr Gris er en semipoleret grå marmoreret klinke af høj kvalitet fra spanske Vives. Den her serie er fra Atlas kollektionen som er en rejse gennem æstetik fra hele verden. Flysch er en samling af forskellige stentyper fra forskellige dele af jorden. Den her serie blev produceret for de mest kreative og krævende kunder. Med de mange forskellige sten og flere grader af polering, er den her serie uendelig. Flysch Spr Gris er en halvblank, poleret grå klinke med naturlig marmorering. En klinke der passer i de fleste miljøer og indretningsstile. Hver klinke måler 600×600 mm. Kan bruges til vægge og gulve, og størrelsen gør at den passer udmærket til store områder, feks. til offentlige miljøer. Men den fungerer lige så godt i  hjemmet, til badeværelset eller køkkenet, og den går også at anvende udendørs, da den er frostsikker.

Yderligere information

Levering

Farve

Egnet for

Størrelse (mm)

Tykkelse (mm)

Overflade

Tåler gulvvarme

Frostsikker

Kant

Antal pr pakke

3

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Flysch Spr Gris 60X60”

Du kunne også være interesseret i...

  • + Ekstra 20% rabat
    29%

    Klinker Flysch Gris Mat 60X60

    699 DKK 499 DKK
    Ni Sparar 200 kr

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Tilmeld

Tilmeld dig til vores nyheder

Ved at tilmelde dig så vil du få glæde af vores seneste nyheder og kampagner, og få del af 10% rabat på bestillinger over 4000 kr

Email Adresse :

Top