Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
30%
Klinker Peronda Maison Plain 22,3X22,3
479 DKK /m²
Ni Sparar 200 kr
Om du handler for over 4000 DKK
Lige Nu : 359 DKK/m²
Du har dage tilbage.

På lager

0.99 m² Per unit 474 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles mandag morgen: levering imellem 15-20 hverdage

Klinker Peronda Maison Plain er en ny samling designet af møbler og indretningsarkitekt Francisco Segarra til Harmony Onset serien.

Denne porcelæns klinke samling har forvandlet alderen keramiske fliser til et elegant design-værktøj, solgt af kvadratmeter, kollektionens hvide feltfliser har en slidt overflade, hvilket giver flisens udseende mere charme. Masion Plain kan kombineres med de geometrisk mønstrede decorer, der har den samme hvide baggrund men med enten trekanter, cirkler eller firkanter på overfladen, og ved at matche alle de fliser, så får man et flot og unikt mønster og design. Hver klinke måler 223×223 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på gulve og vægge indendørs og tåler gulvvarme. Maison Plain vil passe fint i køkkenet eller badeværelset, men går selvfølgelig også at anvende i andre rum i hjemmet.

Beskrivelse

Klinker Peronda Maison Plain er en ny samling designet af møbler og indretningsarkitekt Francisco Segarra til Harmony Onset serien. Denne porcelæns klinke samling har forvandlet alderen keramiske fliser til et elegant design-værktøj, solgt af kvadratmeter, kollektionens hvide feltfliser har en slidt overflade, hvilket giver flisens udseende mere charme. Masion Plain kan kombineres med de geometrisk mønstrede decorer, der har den samme hvide baggrund men med enten trekanter, cirkler eller firkanter på overfladen, og ved at matche alle de fliser, så får man et flot og unikt mønster og design. Hver klinke måler 223×223 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på gulve og vægge indendørs og tåler gulvvarme. Maison Plain vil passe fint i køkkenet eller badeværelset, men går selvfølgelig også at anvende i andre rum i hjemmet.

Yderligere information

Tykkelse (mm)

Egnet for

Farve

Overflade

Anvendelse

Indendørs

Kant

Tåler gulvvarme

Frostsikker

Antal pr pakke

20

Størrelse (cm)

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Peronda Maison Plain 22,3X22,3”

Du kunne også være interesseret i...

 • 42%
  klinker peronda fs star n 45x45

  Klinker Peronda FS Star N 45X45

  428 DKK /m²
  Ni Sparar 301 kr
 • 45%

  Peronda FS Manises 11X33

  25 DKK /st
  Ni Sparar 20 kr
 • 30%

  Klinker Peronda Maison Decor 22,3X22,3

  479 DKK /m²
  Ni Sparar 200 kr
 • 44%

  Peronda Archivo Plain 12,5X12,5

  639 DKK /m²
  Ni Sparar 500 kr

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top