Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
43%
Peronda FS Blume White 45X45
428 DKK /m²
Ni Sparar 321 kr

På lager

1 m² Per unit 428 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles tirsdag morgen: levering imellem 15-20 hverdage

Peronda FS Blume White er en mat hvid klinke med et unikt rundt blomstermotiv.

FS Blume-kollektionen har designer og interiørarkitekt Francisco Segarra kommet med en forfriskende version af klassiske gammeldags klinker. Takket være de fire farver i denne blomster-inspirerede kollektion kan klinkerne bruges til forskellige formål. Og kan kombineres med andre produkter fra FS serien. Hver klinke måler 450×450 mm og er 10,5 mm tyk, og er skåret ud i 4 dele. FS Blume giver en unik personlighed til rummet, og går at anvende på gulve og vægge i køkkenet, badeværelset eller entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet.

Beskrivelse

Peronda FS Blume White er en mat hvid klinke med et unikt rundt blomstermotiv. FS Blume-kollektionen har designer og interiørarkitekt Francisco Segarra kommet med en forfriskende version af klassiske gammeldags klinker. Takket være de fire farver i denne blomster-inspirerede kollektion kan klinkerne bruges til forskellige formål. Og kan kombineres med andre produkter fra FS serien. Hver klinke måler 450×450 mm og er 10,5 mm tyk, og er skåret ud i 4 dele. FS Blume giver en unik personlighed til rummet, og går at anvende på gulve og vægge i køkkenet, badeværelset eller entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet.

Yderligere information

Levering

Antal pr pakke

5

Egnet for

Farve

Mønstret

Ja

Frostsikker

Kant

Overflade

Tåler gulvvarme

Anvendelse

Indendørs

Størrelse (cm)

Tykkelse (mm)

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top