Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
41%
Peronda FS Aurora Sage 45X45
519 kr. /m²
Ni Sparar 350 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager

1 m² Per unit 519 kr. Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Peronda FS Aurora Sage er en mat hvid klinke med et unikt grønt blomstermotiv.

Vintage klinker matchende og farver, et traditionelt mønster af Interiørdesigner Francisco Segarra som har lanceret en ny kollektion, traditionelt inspirerede klinker, med mønstre som du måske har set som barn i din bedstemors hus. Tænkt til at tage dig tilbage i tiden til de varme indbydende hjem. Og kan kombineres med andre produkter fra FS serien. Hver klinke måler 450×450 mm og er 10,5 mm tyk, og er skåret ud i 4 dele. FS Aurora  giver en unik personlighed til rummet, og går at anvende på gulve og vægge i køkkenet, badeværelset eller entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet.

Beskrivelse

Peronda FS Aurora Sage er en mat hvid klinke med et unikt grønt blomstermotiv. Vintage klinker og matchende farver, et traditionelt mønster af Interiørdesigner Francisco Segarra som har lanceret en ny kollektion, traditionelt inspirerede klinker, med mønstre som du måske har set som barn i din bedstemors hus. Tænkt til at tage dig tilbage i tiden til de varme indbydende hjem. Og kan kombineres med andre produkter fra FS serien. Hver klinke måler 450×450 mm og er 10,5 mm tyk, og er skåret ud i 4 dele. FS Aurora giver en unik personlighed til rummet, og går at anvende på gulve og vægge i køkkenet, badeværelset eller entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet.
 

Yderligere information

Levering

Antal pr pakke

5

Egnet for

Farve

Mønstret

Ja

Frostsikker

Kant

Overflade

Tåler gulvvarme

Anvendelse

Indendørs

Størrelse (cm)

Tykkelse (mm)

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top