Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
42%
Peronda FS Aurora Black 45X45 Pakkepris 4 kvm
1 699 kr. /st
Ni Sparar 1 200 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles hver tirsdag før middag, levering 15-20 arbejdsdage

Restparti 4 kvm

Peronda FS Aurora Black er en mat hvid klinke med et unikt sort blomstermotiv.

Vintage klinker og matchende farver, et traditionelt mønster af Interiørdesigner Francisco Segarra som har lanceret en ny kollektion, traditionelt inspirerede klinker, med mønstre som du måske har set som barn i din bedstemors hus. Tænkt til at tage dig tilbage i tiden til de varme indbydende hjem. Og kan kombineres med andre produkter fra FS serien. Hver klinke måler 450×450 mm og er 10,5 mm tyk, og er skåret ud i 4 dele. FS Aurora  giver en unik personlighed til rummet, og går at anvende på gulve og vægge i køkkenet, badeværelset eller entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet.

Beskrivelse

Peronda FS Aurora Black er en mat hvid klinke med et unikt sort blomstermotiv. Vintage klinker og matchende farver, et traditionelt mønster af Interiørdesigner Francisco Segarra som har lanceret en ny kollektion, traditionelt inspirerede klinker, med mønstre som du måske har set som barn i din bedstemors hus. Tænkt til at tage dig tilbage i tiden til de varme indbydende hjem. Og kan kombineres med andre produkter fra FS serien. Hver klinke måler 450×450 mm og er 10,5 mm tyk, og er skåret ud i 4 dele. FS Aurora giver en unik personlighed til rummet, og går at anvende på gulve og vægge i køkkenet, badeværelset eller entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet.
 

Yderligere information

Levering

Antal pr pakke

20

Egnet for

Farve

Mønstret

Ja

Frostsikker

Kant

Overflade

Tåler gulvvarme

Anvendelse

Indendørs

Størrelse (cm)

Tykkelse (mm)

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top