Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
58%
Klinker Peronda FS Roots 1 45X45
428 DKK /m²
Ni Sparar 571 kr

På lager

1 m² Per unit 428 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles mandag morgen: levering imellem 15-20 hverdage

Klinker Peronda FS Roots 1 er en mat rustik klinke i forskellige nuancer og et unikt mønster i vintage stil.

Francisco Segarra bringer os tilbage til vores rødder med denne 50-års jubilæumsudgave med nye designs, der fremkalder oprindelsen af Peronda Groups produktionsanlæg nr. 1. Denne kollektions fire modeller bringer os tilbage til vores rødder. Deres dekorative mønstre er stemningsfulde af virksomhedens tidlige dage med et design, der bringer varme og komfort til omgivelser, der egner sig både til huse, lejligheder og offentlige rum. Kan kombineres med andre produkter fra FS serien. Hver klinke måler 450×450 mm og er 10,5 mm tyk, og er skåret ud i 4 dele. Klinker Peronda FS Roots 1 går at anvende på gulve og vægge i køkkenet, badeværelset eller entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet, da den med sit unikke udseende vil gøre et hvert rum unikt.

Beskrivelse

Klinker Peronda FS Roots 1 er en mat rustik klinke i forskellige nuancer og et unikt mønster i vintage stil. Francisco Segarra bringer os tilbage til vores rødder med denne 50-års jubilæumsudgave med nye designs, der fremkalder oprindelsen af Peronda Groups produktionsanlæg nr. 1. Denne kollektions fire modeller bringer os tilbage til vores rødder. Deres dekorative mønstre er stemningsfulde af virksomhedens tidlige dage med et design, der bringer varme og komfort til omgivelser, der egner sig både til huse, lejligheder og offentlige rum. Kan kombineres med andre produkter fra FS serien. Hver klinke måler 450×450 mm og er 10,5 mm tyk, og er skåret ud i 4 dele. Klinker Peronda FS Roots 1 går at anvende på gulve og vægge i køkkenet, badeværelset eller entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet, da den med sit unikke udseende vil gøre et hvert rum unikt.
 

Yderligere information

Levering

Antal pr pakke

5

Egnet for

Farve

Mønstret

Ja

Frostsikker

Kant

Overflade

Tåler gulvvarme

Anvendelse

Indendørs

Størrelse (cm)

Tykkelse (mm)

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top