Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
35%
Klinker Peronda FS Norwich 33X33
429 DKK /m²
Ni Sparar 230 kr

På lager

1.09 m² Per unit 468 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles mandag morgen: levering imellem 15-20 hverdage

Klinker Peronda FS Norwich er en grå og hvid mat klinke.

Denne unikke samling er designet udelukkende til Peronda af møbler og indretningsarkitekt Francisco Segarra. FS NORWICH kombinerer et cementudseende med andre overlejrede materialer, som maling. Med sin bred vifte af designs søger samlingen at undgå gentagelse, fordi selv om fliserne tilsyneladende er opdelt i to halvdele, er de aldrig nøjagtigt ens. Dette er ikke en samling, der stræber efter at genoplive unikke eller vintage materialer. I stedet er dets design skabt udelukkende og udelukkende til denne porcelænsflise samling. Dens omfattende udvalg af farver, med 21 forskellige designs. Hver klinke måler 330×330 mm, og er 8 mm tyk. Kan anvendes på både gulve og vægge indendørs og udendørs, da den både tåler gulvvarme og er frostsikker.

Beskrivelse

Klinker Peronda FS Norwich er en grå og hvid mat klinke. Denne unikke samling er designet udelukkende til Peronda af møbler og indretningsarkitekt Francisco Segarra. FS NORWICH kombinerer et cementudseende med andre overlejrede materialer, som maling. Med sin bred vifte af designs søger samlingen at undgå gentagelse, fordi selv om fliserne tilsyneladende er opdelt i to halvdele, er de aldrig nøjagtigt ens. Dette er ikke en samling, der stræber efter at genoplive unikke eller vintage materialer. I stedet er dets design skabt udelukkende og udelukkende til denne porcelænsflise samling. Dens omfattende udvalg af farver, med 21 forskellige designs. Hver klinke måler 330×330 mm, og er 8 mm tyk. Kan anvendes på både gulve og vægge indendørs og udendørs, da den både tåler gulvvarme og er frostsikker.

Yderligere information

Vægt22 kg
Farve

Mønstret

Ja

Størrelse (cm)

Frostsikker

Kant

Tåler gulvvarme

Overflade

Antal pr pakke

10

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Egnet for

Tykkelse (mm)

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Peronda FS Norwich 33X33”

Du kunne også være interesseret i...

 • 42%

  Klinker Peronda FS Marrakech Blue 45X45

  428 DKK /m²
  Ni Sparar 300 kr
 • 41%

  Klinker Marmo Classico Grey 40X40

  239 DKK /m²
  Ni Sparar 160 kr
 • 41%

  Klinker Calacata 30X30

  289 DKK /m²
  Ni Sparar 200 kr

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top