Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
41%
Klinker Peronda FS Marrakech Blue 45X45
519 kr. /m²
Ni Sparar 350 kr

På lager

1 m² Per unit 519 kr. Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles hver tirsdag før middag, levering 15-20 arbejdsdage

Klinker Peronda FS Marrakech Blue er en mønstret klinke i blå, gule og hvide farvenuancer og i vintage-stil fra spanske Peronda.

FS MARRAKECH er en samling designet udelukkende til Peronda af Francisco Segarra, inspireret af den ikoniske marokkanske by med samme navn. Med traditionelle marokkanske fliser som reference søgte møbel- og indretningsarkitekten at fremkalde byens traditionelle smag og tilpasse den til det nye boho-chic trends. Hver klinke måler 450×450 mm og er 10 mm tyk, og er delt op i fire dele så at det ser ud som mindre klinker, men med meget mindre arbejde. Marrakech Blue kan bruges til gulve og vægge indendørs, og er en meget pæn klinke af høj kvalitet. Den her serie fra Peronda er resultatet af et samarbejde med indretnings- og møbeldesigner Fransisco Segarra, som er meget kendt for design i vintage-stil. Den her kollektion giver en gammeldags følelse og karaktær til helt nye klinker.

 

Beskrivelse

Klinker Peronda FS Marrakech Blue er en mønstret klinke i blå, gule og hvide farvenuancer i vintage-stil fra spanske Peronda. FS MARRAKECH er en samling designet udelukkende til Peronda af Francisco Segarra, inspireret af den ikoniske marokkanske by med samme navn. Med traditionelle marokkanske fliser som reference søgte møbel- og indretningsarkitekten at fremkalde byens traditionelle smag og tilpasse den til det nye boho-chic trends. Hver klinke måler 450×450 mm og er 10 mm tyk, og er delt op i fire dele så at det ser ud som mindre klinker, men med meget mindre arbejde. Marrakech Blue kan bruges til gulve og vægge indendørs, og er en meget pæn klinke af høj kvalitet. Den her serie fra Peronda er resultatet af et samarbejde med indretnings- og møbeldesigner Fransisco Segarra, som er meget kendt for design i vintage-stil. Den her kollektion giver en gammeldags følelse og karaktær til helt nye klinker.        

Yderligere information

Antal pr pakke

5

Egnet for

Farve

Mønstret

Ja

Frostsikker

Kant

Overflade

Tåler gulvvarme

Anvendelse

Indendørs

Størrelse (cm)

Tykkelse (mm)

Levering

Du kunne også være interesseret i...

 • 41%

  Klinker Peronda FS 4 45X45

  519 kr. /m²
  Ni Sparar 350 kr
 • 41%
  klinker peronda fs faenza a 33x33

  Klinker Peronda FS Faenza-A 33X33

  519 kr. /m²
  Ni Sparar 350 kr
 • 41%
  klinker peronda fs 1 45x45

  Klinker Peronda FS 1 45X45

  519 kr. /m²
  Ni Sparar 350 kr
 • 41%

  Klinker Peronda FS Faenza-N 33X33

  519 kr. /m²
  Ni Sparar 350 kr
 • 41%
  klinker peronda fs star n 45x45

  Klinker Peronda FS Star N 45X45

  519 kr. /m²
  Ni Sparar 350 kr
 • 41%

  Klinker Peronda FS Manises 33X33

  519 kr. /m²
  Ni Sparar 350 kr

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top