Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
40%
Klinker Peronda FS Jaipur White LT 45X45
719 kr. /m²
Ni Sparar 470 kr

På lager

1 m² Per unit 719 kr. Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles hver tirsdag før middag, levering 15-20 arbejdsdage

Klinker Peronda FS Jaipur White LT er en råhvid klinke med et unikt motiv.

Porcelæn af indiske håndværkere og kvinder og traditionel keramik er blevet fusioneret til denne nye model af Francisco Segarra. Den ikoniske designer og specialist hos Vintage Look. Ved denne lejlighed anvendes Perondas nyeste teknologi til digitalt at printe overfladen med korn. Dette giver dybden af ​​dets prægede områder en fantastisk glans. Hver klinke måler 450×450 mm og er 10,5 mm tyk. Jaipur anvendes til gulve og vægge indendørs, om det er i køkkenet, entreen eller på badeværelset, så vil den kun pynte med sit meget specielle og iøjefaldende look.

Beskrivelse

Klinker Peronda FS Jaipur White LT er en råhvid klinke med et unikt motiv. Porcelæn af indiske håndværkere og kvinder og traditionel keramik er blevet fusioneret til denne nye model af Francisco Segarra. Den ikoniske designer og specialist hos Vintage Look. Ved denne lejlighed anvendes Perondas nyeste teknologi til digitalt at printe overfladen med korn. Dette giver dybden af ​​dets prægede områder en fantastisk glans. Hver klinke måler 450×450 mm og er 10,5 mm tyk. Jaipur anvendes til gulve og vægge indendørs, om det er i køkkenet, entreen eller på badeværelset, så vil den kun pynte med sit meget specielle og iøjefaldende look.  

Yderligere information

Antal pr pakke

5

Egnet for

Farve

Frostsikker

Kant

Overflade

,

Tåler gulvvarme

Anvendelse

Indendørs

Størrelse (cm)

Tykkelse (mm)

Levering

Form

Firkantet

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top