Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
36%
Klinker Ladakhi Grafito 20X20
583 kr. /m²
Ni Sparar 327 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager

1 m² Per unit 583 kr. Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles hver tirsdag før middag, levering 15-20 arbejdsdage

Klinker Ladakhi Grafito er en sort og hvid glaseret porcelæns klinke med en lille firkant i midten i forskellige farver fra spanske vives.

Vives Ceramica er en af verdens ledende leverandører og er langt fremme når det gælder nye produkter, høj kvalitet og miljøbevidsthed. Ladakhi Grafito er en mat klinke som måler 20×20 cm og er 8 mm tyk, og er pakket i en kasse med 25 stk i hver, med forskellige farver. Ladakhi Grafito anvendes på gulve og vægge, og vil passe fint i hvilken som helst rum, om det er i køkkenet, badeværelset eller entreen. Men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet, og udendørs da den er frostsikker.

Beskrivelse

Klinker Ladakhi Grafito er en sort og hvid glaseret porcelæns klinke med en lille firkant i midten i forskellige farver fra spanske vives. Vives Ceramica er en af verdens ledende leverandører og er langt fremme når det gælder nye produkter, høj kvalitet og miljøbevidsthed. Ladakhi Grafito er en mat klinke som måler 20×20 cm og er 8 mm tyk, og er pakket i en kasse med 25 stk i hver, med forskellige farver. Ladakhi Grafito anvendes på gulve og vægge, og vil passe fint i hvilken som helst rum, om det er i køkkenet, badeværelset eller entreen. Men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet, og udendørs da den er frostsikker.    

Yderligere information

Antal pr pakke

25

Farve

Mønstret

Ja

Størrelse (cm)

Tykkelse (mm)

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Egnet for

Frostsikker

Kant

Overflade

Tåler gulvvarme

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Ladakhi Grafito 20X20”

Du kunne også være interesseret i...

  • 36%

    Klinker Ladakhi Gris 20X20

    583 kr. /m²
    Ni Sparar 327 kr

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top