Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
45%
Klinker Harrow Grafito 31,6X31,6 Pakkepris 2 kvm
559 kr. /st
Ni Sparar 440 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Pakkepris 2 kvm

Restparti 2 kvm

Klinker Harrow Grafito er en moderne sort og hvid klinke med grafisk mønster fra spanske Vives.

Harrow Grafito er en del af serien World Parks fra Vives. Den her serie er inspireret af berømte parker over hele verden, og de har alle sin egen stil og personlighed. Harrow Grafito skaber en moderne og unik følelse, med design som er hentet fra den viktorianske æres sort-hvide periode. Den urbane stil passer i de fleste miljøer og bliver en meget dekorativ del av indretningen. Alle klinker i World Streets serien har en skridtsikker mat overflade og anvendes indendørs. Hver klinke måler 316×316 mm og er 9 mm tyk , og går at anvende i køkkenet, badeværelse eller entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet.

Beskrivelse

Klinker Harrow Grafito er en moderne sort og hvid klinke med grafisk mønster fra spanske Vives. Harrow Grafito er en del af serien World Parks fra Vives. Den her serie er inspireret af berømte parker over hele verden, og de har alle sin egen stil og personlighed. Harrow Grafito skaber en moderne og unik følelse, med design som er hentet fra den viktorianske æres sort-hvide periode. Den urbane stil passer i de fleste miljøer og bliver en meget dekorativ del av indretningen. Alle klinker i World Streets serien har en skridtsikker mat overflade og anvendes indendørs. Hver klinke måler 316×316 mm og er 9 mm tyk , og går at anvende i køkkenet, badeværelse eller entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet.

Yderligere information

Vægt21 kg
Farve

Mønstret

Ja

Egnet for

Størrelse (cm)

Tykkelse (mm)

Overflade

Tåler gulvvarme

Kant

Frostsikker

Anvendelse

Indendørs

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Harrow Grafito 31,6X31,6 Pakkepris 2 kvm”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top