Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
34%
Klinker Güell 2 20X20
389 DKK /m²
Ni Sparar 200 kr
Om du handler for over 4000 DKK
Lige Nu : 311 DKK/m²
Du har dage tilbage.

På lager

1 m² Per unit 389 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles tirsdag morgen: levering imellem 15-20 hverdage

Klinker Güell 2  er en smuk mønstret mat klinke i beige, blå og grå fra spanske Vives.

Et klassisk og smukt mønster som på den her klinke danner siden af en ramme eller bort. Güell 2 bruges sammen med Güell 3 og kan ramme ind enten en af de ensfarvede klinker i samme serie eller nogen af de mønstrede, for eksempel den meget effektfulde klinke Güell 1. Klinker Güell er en del af 1900-serien fra Vives Ceramica, en af verdens ledende fliseproducenter, og de har produkter af meget høj kvalitet og altid de seneste trende. Klinker Güell kan bruges i køkken og bad, men designet fungerer lige så godt i andre områder. Hver klinke måler 200×200 mm og bruges til gulve og vægge indendørs.

Beskrivelse

Klinker Güell 2  er en smuk mønstret mat klinke i beige, blå og grå fra spanske Vives. Et klassisk og smukt mønster som på den her klinke danner siden af en ramme eller bort. Güell 2 bruges sammen med Güell 3 og kan ramme ind enten en af de ensfarvede klinker i samme serie eller nogen af de mønstrede, for eksempel den meget effektfulde klinke Güell 1. Klinker Güell er en del af 1900-serien fra Vives Ceramica, en af verdens ledende fliseproducenter, og de har produkter af meget høj kvalitet og altid de seneste trende. Klinker Güell kan bruges i køkken og bad, men designet fungerer lige så godt i andre områder. Hver klinke måler 200×200 mm og bruges til gulve og vægge indendørs.

Yderligere information

Farve

Egnet for

Størrelse (cm)

Tykkelse (mm)

Overflade

Anvendelse

Indendørs

Tåler gulvvarme

Kant

Frostsikker

Antal pr pakke

25

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Güell 2 20X20”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top