Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
44%
Klinker Cuban Block 22,3X22,3
529 DKK /m²
Ni Sparar 400 kr
0.99 m² Per unit 524 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles tirsdag morgen: levering imellem 15-20 hverdage

Klinker Cuban Block er en mat klinke i 3D mønster i sorte, hvide og grå nuancer.

En klinke samling, der er helt modernistisk, med plante- og geometriske design stemplende i begyndelsen af det 20. århundrede. CUBAN bringer skønheden af cementfliser til porcelænsklinker. Dens model, med disse forskellige mønstre, kommer i et valg af to forskellige farver. Den ene i forskellige grånuancer og den anden med en stærk kontrast mellem sort og hvid. Hver klinke måler 223×223 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på gulve og vægge om det er i køkkenet, badeværelset eller i entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet, eller udendørs da den er frostsikker. 

Beskrivelse

Klinker Cuban Block er en mat klinke i 3D mønster i sorte, hvide og grå nuancer. En klinke samling, der er helt modernistisk, med plante- og geometriske design stemplende i begyndelsen af det 20. århundrede. CUBAN bringer skønheden af cementfliser til porcelænsklinker. Dens model, med disse forskellige mønstre, kommer i et valg af to forskellige farver. Den ene i forskellige grånuancer og den anden med en stærk kontrast mellem sort og hvid. Hver klinke måler 223×223 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på gulve og vægge om det er i køkkenet, badeværelset eller i entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet, eller udendørs da den er frostsikker.     

Yderligere information

Farve

Frostsikker

Egnet for

Overflade

Antal pr pakke

20

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Kant

Tåler gulvvarme

Levering

Tykkelse (mm)

Størrelse (cm)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Cuban Block 22,3X22,3”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top