Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
36%
Klinker Artemis 22,3X22,3
519 DKK /m²
Ni Sparar 280 kr
0.99 m² Per unit 514 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles tirsdag morgen: levering imellem 15-20 hverdage

Klinker Artemis er en mat klinke i sorte og hvide farvenuancer.

Hver klinke måler 223×223 mm og er 10 mm tyk. Artemis har et speciellt og lidt anderledes motiv på overfladen, som ligner streger blandet sort og hvid, som udstråler et fint og elegant look, når man ligger dem. Man kan også anvende dette mønster som en dekoration på enten gulvet eller væggen. Udseende på denne klinke ser lidt slidt og anvendt ud, hvilken er meningen, da det udstråler en ekstra charme. Artemis går at avende på gulve og vægge, i køkkenet, badeværelset eller entrén, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet, eller udendørs da den også tåler frost.

Beskrivelse

Klinker Artemis er en mat klinke i sorte og hvide farvenuancer. Hver klinke måler 223×223 mm og er 10 mm tyk. Artemis har et speciellt og lidt anderledes motiv på overfladen, som ligner streger blandet sort og hvid, som udstråler et fint og elegant look, når man ligger dem. Man kan også anvende dette mønster som en dekoration på enten gulvet eller væggen. Udseende på denne klinke ser lidt slidt og anvendt ud, hvilken er meningen, da det udstråler en ekstra charme. Artemis går at avende på gulve og vægge, i køkkenet, badeværelset eller entrén, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet, eller udendørs da den også tåler frost.

Yderligere information

Farve

Frostsikker

Egnet for

Overflade

Antal pr pakke

20

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Kant

Tåler gulvvarme

Levering

Tykkelse (mm)

Størrelse (cm)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Artemis 22,3X22,3”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top