Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
42%
Peronda Omeya White 33X33
429 DKK /m²
Ni Sparar 300 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager

1.09 m² Per unit 468 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles mandag morgen: levering imellem 15-20 hverdage

Peronda Omeya White er en hvid marmorlignende klinke.

Hver klinke Måler 330×330 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på gulve og vægge, både indendørs og udendørs, da den både tåler gulvvarme og er frostsikker. Denne Klinke har en skønheden som ligner det tidlige 20. århundrede slidte marmor look på keramiske klinker. Den seneste samling af møbler og indretningsarkitekt Francisco Segarra, designet udelukkende til Peronda, tager et nyt kig på den klassiske Macael og Marqina marmor, der bruges så ofte som gulvbelægning tidligere. Ikke kun har disse typer af marmor genoplivet, men også deres traditionelle format og endda typiske layouter. I et kvadratisk format blev disse meget originale marmor klinker brugt til at skabe skakbræt eller andre mønstrede og geometriske former. Derfor kan Omeya’s format passe ind i projekter af enhver art, der vil efterligne den skønhed og charme som rigtige marmor har.

Beskrivelse

Peronda Omeya White er en hvid marmorlignende klinke. Hver klinke Måler 330×330 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på gulve og vægge, både indendørs og udendørs, da den både tåler gulvvarme og er frostsikker. Denne Klinke har en skønheden som ligner det tidlige 20. århundrede slidte marmor look på keramiske klinker. Den seneste samling af møbler og indretningsarkitekt Francisco Segarra, designet udelukkende til Peronda, tager et nyt kig på den klassiske Macael og Marqina marmor, der bruges så ofte som gulvbelægning tidligere. Ikke kun har disse typer af marmor genoplivet, men også deres traditionelle format og endda typiske layouter. I et kvadratisk format blev disse meget originale marmor klinker brugt til at skabe skakbræt eller andre mønstrede og geometriske former. Derfor kan Omeya’s format passe ind i projekter af enhver art, der vil efterligne den skønhed og charme som rigtige marmor har.

Yderligere information

Vægt22 kg
Farve

Størrelse (cm)

Frostsikker

Kant

Tåler gulvvarme

Overflade

Antal pr pakke

10

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Egnet for

Tykkelse (mm)

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Peronda Omeya White 33X33”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top