Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
46%
Klinker Space Stone Black 60X60 Pakkepris 5,65 kvm
1 219 DKK /st
Ni Sparar 1 000 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Pakkepris 5,65 kvm

Restparti 5,65 kvm

Klinker Space Stone Black er en sort klinke med smukke farveskiftninger.

Space Stone Black har en blank poleret overflade, der skinner, når lyset falder på den.  En meget smuk og elegant klinke, hvor det naturlige mønster i stenen giver en overflade, som giver liv og varme. Hver klinke måler 595×595 mm og er 11 mm tyk, og kan anvendes til både gulve og vægge, om det er i  køkkenet, badeværelset eller entreen, men går selvfølgelig også at anvende i andre rum i hjemmet. Space Stone Black kan også anvendes udendørs, da den er frostsikker.

 

 

 

Beskrivelse

Klinker Space Stone Black er en sort klinke med smukke farveskiftninger. Space Stone Black har en blank poleret overflade, der skinner, når lyset falder på den.  En meget smuk og elegant klinke, hvor det naturlige mønster i stenen giver en overflade, som giver liv og varme. Hver klinke måler 595×595 mm og er 11 mm tyk, og kan anvendes til både gulve og vægge, om det er i  køkkenet, badeværelset eller entreen, men går selvfølgelig også at anvende i andre rum i hjemmet. Space Stone Black kan også anvendes udendørs, da den er frostsikker.      

Yderligere information

Levering

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Egnet for

Farve

Frostsikker

Kant

Overflade

Størrelse (cm)

Tykkelse (mm)

Tåler gulvvarme

Form

Firkantet

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top