Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
Solgt
Solgt
Klinker Semele Blanco 60X60 Pakkepris 6,36 kvm
1 599 kr. /st
Ni Sparar 3 380 kr
Pakkepris 6,36 kvm

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Pakkepris 6,36 kvm

Restparti 6,36 kvm

Klinker Semele Blanco er en smuk marmorlignende blank klinke i hvidt med grå indslag fra spanske Vives.

Den her klinker giver en stilren og elegant følelse og den højblanke overflade giver en ekstra dimension. Den her klinker er en del af serien Titan fra Vives Ceramica. Den giver følelsen af rigtig marmor, til en god pris og med mindre vedligeholdelse. De her klinker bør ikke bruges i områder med meget høj belastning, de er produceret for brug i bolig. Den smukke overflade beskyttes ved montering og har godt af behandling med klinker imprægnering en gang imellem for at beholde sin glans. Hver klinke måler 593×593 mm og kan bruges til både gulve og vægge indendørs.

Beskrivelse

Klinker Semele Blanco er en smuk marmorlignende blank klinke i hvidt med grå indslag fra spanske Vives. Den her klinker giver en stilren og elegant følelse og den højblanke overflade giver en ekstra dimension. Den her klinker er en del af serien Titan fra Vives Ceramica. Den giver følelsen af rigtig marmor, til en god pris og med mindre vedligeholdelse. De her klinker bør ikke bruges i områder med meget høj belastning, de er produceret for brug i bolig. Den smukke overflade beskyttes ved montering og har godt af behandling med klinker imprægnering en gang imellem for at beholde sin glans. Hver klinke måler 593×593 mm og kan bruges til både gulve og vægge indendørs.

Yderligere information

Farve

Egnet for

Størrelse (cm)

Tykkelse (mm)

Overflade

Tåler gulvvarme

Anvendelse

Indendørs

Frostsikker

Kant

Levering

Form

Firkantet

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Semele Blanco 60X60 Pakkepris 6,36 kvm”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top