Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
46%
Klinker Onix Pearl 60X120
719 kr. /m²
Ni Sparar 600 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager

1.44 m² Per unit 1,035 kr. Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles hver tirsdag før middag, levering 15-20 arbejdsdage

Klinker Onix Pearl er et spektakulære designs i hvidt med grå nuancer og en marmorlignende overflade.

Takket være dens størrelse og poleret udseende kan denne klinke anvendes til at dekorerer store områder med en tilsyneladende sømløs stil. Mønsteret er inspireret af onyx, en halv ædelsten, der har været værdsat siden oldtiden for sin iøjnefaldende skønhed. I dag er det en af de mest opdaterede deluxe-belægninger. Hver klinke måler 600×1200 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på både gulve og vægge. Onix Pearl vil pynte i et hvilken som helst rum i hjemmet, om det er på badeværelset, stuen eller i entreen. Kan også anvendes udendørs, da den er frostsikker.

 

Beskrivelse

Klinker Onix Pearl er et spektakulære designs i hvidt med grå nuancer og en marmorlignende overflade. Takket være dens størrelse og poleret udseende kan denne klinke anvendes til at dekorerer store områder med en tilsyneladende sømløs stil. Mønsteret er inspireret af onyx, en halv ædelsten, der har været værdsat siden oldtiden for sin iøjnefaldende skønhed. I dag er det en af de mest opdaterede deluxe-belægninger. Hver klinke måler 600×1200 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på både gulve og vægge. Onix Pearl vil pynte i et hvilken som helst rum i hjemmet, om det er på badeværelset, stuen eller i entreen. Kan også anvendes udendørs, da den er frostsikker.  

Yderligere information

Levering

Egnet for

Overflade

Kant

Tåler gulvvarme

Frostsikker

Antal pr pakke

2

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Størrelse (cm)

Farve

Tykkelse (mm)

Form

Rektangulær

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Onix Pearl 60X120”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top