Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
48%
Klinker Metropolitan-B 60X60 Pakkepris på 17,28 kvm
7 199 DKK /st
Ni Sparar 6 500 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Pakkepris på 17,28 kvm

Restparti på 17,28 kvm

Klinker Metropolitan-B er en hvid klinke med grå skær og en marmorlignende overflade.

Den her klinke er meget slidstærk og har en smuk naturtro mat overflade og måler 600×600 mm, og er 10 mm tyk. Den føles og ser ud som natursten, og er meget smuk og dekorativt. En meget alsidig flise der kan bruges på gulve og vægge. Det naturlige mønster i stenen giver en smuk overflade og giver liv og varme. Kan bruges i køkken eller baderum. Klinker Metropolitan-B kan også bruges som gulvflise i entréen eller som indbydende væg i andre miljøer. Går at anvende både indendørs og udendørs, og få følelsen og udseendet af marmor til en rigtig god pris.

Beskrivelse

Klinker Metropolitan-B er en hvid klinke med grå skær og en marmorlignende overflade. Den her klinke er meget slidstærk og har en smuk naturtro mat overflade og måler 600×600 mm, og er 10 mm tyk. Den føles og ser ud som natursten, og er meget smuk og dekorativt. En meget alsidig flise der kan bruges på gulve og vægge. Det naturlige mønster i stenen giver en smuk overflade og giver liv og varme. Kan bruges i køkken eller baderum. Klinker Metropolitan-B kan også bruges som gulvflise i entréen eller som indbydende væg i andre miljøer. Går at anvende både indendørs og udendørs, og få følelsen og udseendet af marmor til en rigtig god pris.

Yderligere information

Levering

Egnet for

Farve

Størrelse (cm)

Overflade

Kant

Tåler gulvvarme

Frostsikker

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Tykkelse (mm)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Metropolitan-B 60X60 Pakkepris på 17,28 kvm”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top