Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
44%
Klinker Jonico Night 22,3X22,3 Pakkepris 3,42 kvm
1 035 kr. /st
Ni Sparar 800 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles hver tirsdag før middag, levering 15-20 arbejdsdage

Pakkepris 3,42 kvm

Restparti 3,42 kvm

Klinker Jonico Night er en sort mat marmorlignende klinke med hvide nuancer.

En meget smuk klinke som giver et flot og elegant look. Findes også i en hvid variant med grå nuancer, så man kan matche dem og få det populære skakternet look, om det er det man ønsker, eller kun anvende Jonico Night og få et elegant marmorlignende look på sine gulve. Der findes i alt 24 forskellige designs. og hver klinke måler 223×223 mm, og går at anvende på både gulve og vægge om det er i køkkenet, badeværelset eller entreen. Men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet. Kan også anvendes udendørs, da den er frostsikker.

Beskrivelse

Klinker Jonico Night er en sort mat marmorlignende klinke med hvide nuancer. En meget smuk klinke som giver et flot og elegant look. Findes også i en hvid variant med grå nuancer, så man kan matche dem og få det populære skakternet look, om det er det man ønsker, eller kun anvende Jonico Night og få et elegant marmorlignende look på sine gulve. Der findes i alt 24 forskellige designs. og hver klinke måler 223×223 mm, og går at anvende på både gulve og vægge om det er i køkkenet, badeværelset eller entreen. Men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet. Kan også anvendes udendørs, da den er frostsikker.  

Yderligere information

Vægt23 kg
Levering

Størrelse (cm)

Farve

Egnet for

Frostsikker

Tåler gulvvarme

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Overflade

Kant

Tykkelse (mm)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Jonico Night 22,3X22,3 Pakkepris 3,42 kvm”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top