Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
43%
Klinker Jonico Day 22,3X22,3 Pakkepris 2,28 kvm
805 kr. /st
Ni Sparar 601 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Pakkepris 2,28 kvm

Restparti 2,28  kvm

Klinker Jonico Day er en hvid mat marmorlignende klinke med grå nuancer.

En meget smuk klinke som giver et flot og elegant look. Findes også i en sort variant med hvide nuancer, så man kan matche dem og få det populære skakternet look, om det er det man ønsker, eller kun anvende Jonico Day og få et elegant marmorlignende look på sine gulve. Der findes i alt 24 forskellige designs. og hver klinke måler 223×223 mm, og går at anvende på både gulve og vægge om det er i køkkenet, badeværelset eller entreen. Men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet. Kan også anvendes udendørs, da den er frostsikker.

Beskrivelse

Klinker Jonico Day er en hvid mat marmorlignende klinke med grå nuancer. En meget smuk klinke som giver et flot og elegant look. Findes også i en sort variant med hvide nuancer, så man kan matche dem og få det populære skakternet look, om det er det man ønsker, eller kun anvende Jonico Day og få et elegant marmorlignende look på sine gulve. Der findes i alt 24 forskellige designs. og hver klinke måler 223×223 mm, og går at anvende på både gulve og vægge om det er i køkkenet, badeværelset eller entreen. Men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet. Kan også anvendes udendørs, da den er frostsikker.

Yderligere information

Vægt23 kg
Levering

Størrelse (cm)

Farve

Egnet for

Frostsikker

Tåler gulvvarme

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Overflade

Kant

Tykkelse (mm)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Jonico Day 22,3X22,3 Pakkepris 2,28 kvm”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top