Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
42%
Klinker Greystone Argenta Grey 60X120
855 DKK /m²
Ni Sparar 600 kr

På lager

1.44 m² Per unit 1,231 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles mandag morgen: levering imellem 15-20 hverdage

Klinker Greystone Argenta Grey er en rektificeret poleret grå marmorlignende klinke med hvide skær.

Den eksklusive kollektion i MUSEUM-serien giver forskellige naturlige effekter på klinker i større format, hvilket forbedrer de bedste eksempler på deres naturlige modparter. Dette er tilfældet med Greystone, en kollektion inspireret af klassisk marmor i gråtoner, i dette tilfælde med finere vener end den rigtige McCoy for at sikre et mere afslappende look, velegnet til en lang række indstillinger. En kollektion designet med omhyggelig detaljeret opmærksomhed i Greystone klinken. Kan anvendes til både gulve og vægge i køkkenet, badeværelset eller entreen, men går selvfølgelig også at anvende i andre rum i hjemmet. Greystone kan også anvendes udendørs da den er  frostsikker. Hver klinke måler 600×1200 mm og er 10 mm tyk.

Beskrivelse

Klinker Greystone Argenta Grey er en rektificeret poleret grå marmorlignende klinke med hvide skær. Den eksklusive kollektion i MUSEUM-serien giver forskellige naturlige effekter på klinker i større format, hvilket forbedrer de bedste eksempler på deres naturlige modparter. Dette er tilfældet med Greystone, en kollektion inspireret af klassisk marmor i gråtoner, i dette tilfælde med finere vener end den rigtige McCoy for at sikre et mere afslappende look, velegnet til en lang række indstillinger. En kollektion designet med omhyggelig detaljeret opmærksomhed i Greystone klinken. Kan anvendes til både gulve og vægge i køkkenet, badeværelset eller entreen, men går selvfølgelig også at anvende i andre rum i hjemmet. Greystone kan også anvendes udendørs da den er  frostsikker. Hver klinke måler 600×1200 mm og er 10 mm tyk.      

Yderligere information

Egnet for

Farve

Størrelse (cm)

Overflade

Tåler gulvvarme

Frostsikker

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Kant

Levering

Antal pr pakke

2

Tykkelse (mm)

Form

Rektangulær

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Greystone Argenta Grey 60X120”

Du kunne også være interesseret i...

  • 45%

    Mosaik Nero Marquina 2,4X2,4

    1 169 DKK /m²
    Ni Sparar 931 kr

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top