Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
46%
Klinker Diamond Blue 60X90
599 DKK /m²
Ni Sparar 500 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager

1.62 m² Per unit 970 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Diamond Blue er en mørkeblå mormorlignende klinke med guldige skær.

Diamond Blue kan dateres tilbage til 150 millioner år sidenDen består af marmor granit dannet i Kridt Alder fra Andesbjergeneden længste kontinentale bjergkæde i verden. 28 million år siden, vulkansk udbrud og jordskælv udløst af skorpe bevægelse løftede højde for Andes op af 1500 meter. I isen alder af 2 million år siden, Lago General Carreraplaceret i grænseområdet af Argentina og Chilegenereret en spektakulær naturlige landskab palads af Diamond Blue Marmor, Marmor Chapell efter enorme ændringer forårsaget af gletsjermoræne søgletsjere smeltersmå partikler krystalliseresgør det muligt for os at sætte pris på de geologiske vidundere tusinder af år sidenSky-blå huler og kostbar diamant blå marmor er sjældne at finde. GANI specialiseret i forskning og udvikling af krystaltørre granuler og krystalkvarts. Banebrydende for oprettelsen af Diamond Blue, rundt om i verden og skubbede frem æstetikken i global arkitektonisk design til ny højde ved at simulere tidlig skorpebevægelse og vedtage edb-håndværk. Klinker Diamond Blue er velegnet til projekter af klassisk eller moderne udseende og tilføjer elegance og personlighed i badeværelset, køkkenet, stuen, på gulvet eller væggen. Hver klinke måler 600×900 mm, og er 11 mm tyk.

 • Tiltrækker sig ikke pletter (5)
 • Lav absorbering af vand  (0,1%)
 • Modstandsdygtig mod ridser (5)
 • Ekstra slidstærk (4)
 • Høj antislip
 • Helt Lige Kanter

Beskrivelse

Diamond Blue er en mørkeblå mormorlignende klinke med guldige skær. Diamond Blue kan dateres tilbage til 150 millioner år sidenDen består af marmor granit dannet i Kridt Alder fra Andesbjergeneden længste kontinentale bjergkæde i verden. 28 million år siden, vulkansk udbrud og jordskælv udløst af skorpe bevægelse løftede højde for Andes op af 1500 meter. I isen alder af 2 million år siden, Lago General Carreraplaceret i grænseområdet af Argentina og Chilegenereret en spektakulær naturlige landskab palads af Diamond Blue Marmor, Marmor Chapell efter enorme ændringer forårsaget af gletsjermoræne søgletsjere smeltersmå partikler krystalliseresgør det muligt for os at sætte pris på de geologiske vidundere tusinder af år sidenSky-blå huler og kostbar diamant blå marmor er sjældne at finde. GANI specialiseret i forskning og udvikling af krystaltørre granuler og krystalkvarts. Banebrydende for oprettelsen af Diamond Blue, rundt om i verden og skubbede frem æstetikken i global arkitektonisk design til ny højde ved at simulere tidlig skorpebevægelse og vedtage edb-håndværk. Klinker Diamond Blue er velegnet til projekter af klassisk eller moderne udseende og tilføjer elegance og personlighed i badeværelset, køkkenet, stuen, på gulvet eller væggen. Hver klinke måler 600×900 mm, og er 11 mm tyk.
 • Tiltrækker sig ikke pletter (5)
 • Lav absorbering af vand  (0,1%)
 • Modstandsdygtig mod ridser (5)
 • Ekstra slidstærk (4)
 • Høj antislip
       

Yderligere information

Egnet for

Farve

Størrelse (cm)

Overflade

Kant

Tåler gulvvarme

Frostsikker

Antal pr pakke

3

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Tykkelse (mm)

Levering

Form

Rektangulær

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Diamond Blue 60X90”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top