Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
40%
Klinker Calacata 30X60
559 kr. /m²
Ni Sparar 370 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager

1.08 m² Per unit 604 kr. Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Klinker Calacata er en mat hvid rektificeret klinke med grå skær og en marmorlignende overflade.

Denne klinke er meget slidstærk og har en smuk naturtro mat overflade og måler 300×600 mm. Den føles og ser ud som natursten, og er meget smuk og dekorativt. En meget alsidig klinke der kan bruges på gulve og vægge. Det naturlige mønster i stenen giver en smuk overflade og giver liv og varme. Kan bruges i køkken eller baderum. Klinker Calacata kan også anvendes som gulvklinke i entreen eller som indbydende væg i andre rum. Går at anvende både indendørs og udendørs, og få følelsen og udseendet af marmor til en rigtig god pris.

Beskrivelse

Klinker Calacata er en mat hvid rektificeret klinke med grå skær og en marmorlignende overflade. Denne klinke er meget slidstærk og har en smuk naturtro mat overflade og måler 300×600 mm. Den føles og ser ud som natursten, og er meget smuk og dekorativt. En meget alsidig klinke der kan bruges på gulve og vægge. Det naturlige mønster i stenen giver en smuk overflade og giver liv og varme. Kan bruges i køkken eller baderum. Klinker Calacata kan også anvendes som gulvklinke i entreen eller som indbydende væg i andre rum. Går at anvende både indendørs og udendørs, og få følelsen og udseendet af marmor til en rigtig god pris.

Yderligere information

Vægt26 kg
Levering

Egnet for

Farve

Størrelse (cm)

Overflade

Kant

Tåler gulvvarme

Frostsikker

Antal pr pakke

6

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Tykkelse (mm)

Form

Rektangulær

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Calacata 30X60”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top