Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
43%
Klinker Calacata 30X30
399 kr. /m²
Ni Sparar 300 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager

0.99 m² Per unit 395 kr. Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles hver tirsdag før middag, levering 15-20 arbejdsdage

Klinker Calacata er en mat hvid klinke med grå skær og en marmorlignende overflade.

Denne klinke er meget slidstærk og har en smuk naturtro mat overflade og måler 300×600 mm. Den føles og ser ud som natursten, og er meget smuk og dekorativt. En meget alsidig klinke der kan bruges på gulve og vægge. Det naturlige mønster i stenen giver en smuk overflade og giver liv og varme. Kan bruges i køkken eller baderum. Klinker Calacata kan også anvendes som gulvklinke i entreen eller som indbydende væg i andre rum. Går at anvende både indendørs og udendørs, og få følelsen og udseendet af marmor til en rigtig god pris.

Beskrivelse

Klinker Calacata er en mat hvid klinke med grå skær og en marmorlignende overflade. Denne klinke er meget slidstærk og har en smuk naturtro mat overflade og måler 300×300 mm. Den føles og ser ud som natursten, og er meget smuk og dekorativt. En meget alsidig klinke der kan bruges på gulve og vægge. Det naturlige mønster i stenen giver en smuk overflade og giver liv og varme. Kan bruges i køkken eller baderum. Klinker Calacata kan også anvendes som gulvklinke i entreen eller som indbydende væg i andre rum. Går at anvende både indendørs og udendørs, og få følelsen og udseendet af marmor til en rigtig god pris.

Yderligere information

Vægt20 kg
Egnet for

Farve

Størrelse (cm)

Overflade

Kant

Tåler gulvvarme

Frostsikker

Antal pr pakke

11

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Tykkelse (mm)

Levering

Form

Firkantet

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Calacata 30X30”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top