Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
63%
Klinker Provenzal Dinder Multicolor 20X20
428 DKK /m²
Ni Sparar 723 kr
Om du handler for over 4000 DKK
Lige Nu : 342 DKK/m²
Du har dage tilbage.

På lager

0.63 m² Per unit 270 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles mandag morgen: levering imellem 15-20 hverdage

Klinker Provenzal Dinder Multicolor er en mat klinke i det smukke lygteformat, i grå farvenuancer, fra spanske Vives.

Vives Ceramica er en af verdens ledende fliseproducenter, og er langt fremme når det gælder nye produkter, høj kvalitet og miljøbevidsthed. Den smukke og meget populære klinke findes i flere farver og de er blandede i forpakningen. Marokkansk følelse og klassisk design. Provenzal Dinder Multicolor er en del af serien Aston som er en serie der kombinerer antik stil med moderne form, og det giver overraskende kontraster på en enkel måde. En meget fleksibel og praktisk serie klinker som fungerer med mange forskellige stilarter, og falder ind helt naturligt. Dinder Multicolor kan bruges i både køkken og bad, men fungerer mindst lige så godt i andre værelser. Hver klinke måler 200×200 mm og er 9 mm tyk. Kan bruges til både gulve og vægge, indendørs og udendørs.

Beskrivelse

Klinker Provenzal Dinder Multicolor er en mat klinke i det smukke lygteformat, i grå farvenuancer, fra spanske Vives. Vives Ceramica er en af verdens ledende fliseproducenter, og er langt fremme når det gælder nye produkter, høj kvalitet og miljøbevidsthed. Den smukke og meget populære klinke findes i flere farver og de er blandede i forpakningen. Marokkansk følelse og klassisk design. Provenzal Dinder Multicolor er en del af serien Aston som er en serie der kombinerer antik stil med moderne form, og det giver overraskende kontraster på en enkel måde. En meget fleksibel og praktisk serie klinker som fungerer med mange forskellige stilarter, og falder ind helt naturligt. Dinder Multicolor kan bruges i både køkken og bad, men fungerer mindst lige så godt i andre værelser. Hver klinke måler 200×200 mm og er 9 mm tyk. Kan bruges til både gulve og vægge, indendørs og udendørs.

Yderligere information

Farve

Egnet for

Størrelse (cm)

Tykkelse (mm)

Overflade

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Frostsikker

Tåler gulvvarme

Antal pr pakke

27

Kant

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Provenzal Dinder Multicolor 20X20”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top