Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
64%
Klinker Provenzal Cameley Multicolor 20X20
428 DKK /m²
Ni Sparar 733 kr
Om du handler for over 4000 DKK
Lige Nu : 342 DKK/m²
Du har dage tilbage.

På lager

0.63 m² Per unit 270 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles mandag morgen: levering imellem 15-20 hverdage

Klinker Provenzal Cameley Multicolor er en mat klinke i det smukke lygteformat, i milde farver fra spanske Vives.

Vives Ceramica er en af verdens ledende fliseleverandører og er langt fremme når det gælder nye produkter, høj kvalitet og miljøbevidsthed. Den smukke og meget populære klinke findes i flere farver og er blandede i forpakningen. Marokkansk følelse og klassisk design. Provenzal Cameley Multicolor er en del af serien Laverton som er en serie der kombinerer antik stil med moderne form, og det giver overraskende kontraster på en enkel måde. En meget fleksibel og praktisk serie klinker som fungerer med mange forskellige stilarter, og falder ind helt naturlig. Cameley Multicolor kan bruges i både køkken og bad, men fungerer mindst lige så godt i andre værelser. Hver klinke måler 200×200 mm og er 9 mm tyk. Kan bruges til både gulve og vægge, indendørs og udendørs.

Beskrivelse

Klinker Provenzal Cameley Multicolor er en mat klinke i det smukke lygteformat, i milde farver fra spanske Vives. Vives Ceramica er en af verdens ledende fliseleverandører og er langt fremme når det gælder nye produkter, høj kvalitet og miljøbevidsthed. Den smukke og meget populære klinke findes i flere farver og er blandede i forpakningen. Marokkansk følelse og klassisk design. Provenzal Cameley Multicolor er en del af serien Laverton som er en serie der kombinerer antik stil med moderne form, og det giver overraskende kontraster på en enkel måde. En meget fleksibel og praktisk serie klinker som fungerer med mange forskellige stilarter, og falder ind helt naturlig. Cameley Multicolor kan bruges i både køkken og bad, men fungerer mindst lige så godt i andre værelser. Hver klinke måler 200×200 mm og er 9 mm tyk. Kan bruges til både gulve og vægge, indendørs og udendørs.

Yderligere information

Farve

Frostsikker

Størrelse (cm)

Egnet for

Tykkelse (mm)

Overflade

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Tåler gulvvarme

Antal pr pakke

22

Kant

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Provenzal Cameley Multicolor 20X20”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top