Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
39%
Klinker Tucci Gold 60X60 Pakkepris 2,16 kvm
799 DKK /st
Ni Sparar 500 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

1 på lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles tirsdag morgen: levering imellem 15-20 hverdage

Pakkepris 2,16 kvm

Restparti på 2,16 kvm 

Klinker Tucci Gold er en hvid marmorlignende klinke med grå og guldbrune skær fra spanske peronda.

Denne klinke er fra serien Museum, og er meget slidstærk. Den har en poleret overflade som skinner når lyset falder på den. Hver klinke måler 600×600 mm, og er 10 mm tyk, og føles og ser ud som natursten. En meget smuk og elegant klinke, og det naturlige mønster i stenen giver en smuk overflade som giver liv og varme. Tucci Gold går at anvende på både gulve og vægge  og vil pynte i et hvilken som helst rum i hjemmet, om det er på badeværelset, stuen eller i entreen, eller som dekoration på væggen. Tucci Gold går også at anvende udendørs, da den både er frostsikker og tåler gulvvarme.

 

Beskrivelse

Klinker Tucci Gold er en hvid marmorlignende klinke med grå og guldbrune skær fra spanske peronda. Denne klinke er fra serien Museum, og er meget slidstærk. Den har en poleret overflade som skinner når lyset falder på den. Hver klinke måler 600×600 mm, og er 10 mm tyk, og føles og ser ud som natursten. En meget smuk og elegant klinke, og det naturlige mønster i stenen giver en smuk overflade som giver liv og varme. Tucci Gold går at anvende på både gulve og vægge  og vil pynte i et hvilken som helst rum i hjemmet, om det er på badeværelset, stuen eller i entreen, eller som dekoration på væggen. Tucci Gold går også at anvende udendørs, da den både er frostsikker og tåler gulvvarme.    

Yderligere information

Størrelse (cm)

Egnet for

Farve

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Kant

Frostsikker

Tåler gulvvarme

Tykkelse (mm)

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Tucci Gold 60X60 Pakkepris 2,16 kvm”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top