Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
43%
Klinker Supreme White Blank 60X120
1 095 kr. /m²
Ni Sparar 800 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager

1.44 m² Per unit 1,577 kr. Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles hver tirsdag før middag, levering 15-20 arbejdsdage

Klinker Supreme White Blank er en hvid marmorlignende klinke med brune og grå skær.

SUPREME er en kollektion, der forener stilfuld elegance med en stærk designappel. Inspireret af udvalgte stykker af usynlig blå marmor, kontrasterer den blågrå overflade, der er i vejen, med den hvide baggrund og giver hver af klinkerne en personlighed, der er mere synonymt med et kunstværk. En særlig ejendommelighed er de ekstra effekter af kollektionens formede finish, der yderligere forbedrer dens slående vene mønster med slutresultater, der overgår dem fra den ægte marmor.  Supreme White kan anvendes til både gulve og vægge i køkkenet, badeværelset eller entreen, men går selvfølgelig også at anvende i andre rum i hjemmet. Kan også anvendes udendørs da den er  frostsikker. Hver klinke måler 100×100 mm og er 10 mm tyk.

Beskrivelse

Klinker Supreme White Blank er en hvid marmorlignende klinke med brune og grå skær. SUPREME er en kollektion, der forener stilfuld elegance med en stærk designappel. Inspireret af udvalgte stykker af usynlig blå marmor, kontrasterer den blågrå overflade, der er i vejen, med den hvide baggrund og giver hver af klinkerne en personlighed, der er mere synonymt med et kunstværk. En særlig ejendommelighed er de ekstra effekter af kollektionens formede finish, der yderligere forbedrer dens slående vene mønster med slutresultater, der overgår dem fra den ægte marmor.  Supreme White kan anvendes til både gulve og vægge i køkkenet, badeværelset eller entreen, men går selvfølgelig også at anvende i andre rum i hjemmet. Kan også anvendes udendørs da den er  frostsikker. Hver klinke måler 100×100 mm og er 10 mm tyk.

Yderligere information

Egnet for

Farve

Størrelse (cm)

Overflade

Tåler gulvvarme

Frostsikker

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Kant

Levering

Tykkelse (mm)

Form

Rektangulær

Antal pr pakke

2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Supreme White Blank 60X120”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top