Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
45%
Klinker Retiro 31,6X31,6
799 DKK 445 DKK /m²
Ni Sparar 354 kr
Om du handler for over 4000 DKK
Lige Nu : 356 DKK/m²
Du har dage tilbage.

På lager

1 m² Per unit 445 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles onsdag morgen: Ank.til lageret efter en uge ca.10-15 hverdage

Klinker Retiro er en blå og hvid meget romantisk klinke fra spanske Vives.

Den er en del af serien World Parks. Den her serie er inspireret af berømte parker over hele verden, og de har alle sin egen stil og personlighed. Retiro er en park i Madrid og man kan tydelig se de spanske influer i den her smukke klinke. Mønstret giver et klassisk og elegant indtryk. Hver klinke indeholder ni forskellige mønster, og hver klinke måler 316×316 mm, med let rundede kanter og en mat overflade. Den urbane stil fungerer i de fleste miljøer og bliver en dekorativ del af indretningen. Alle klinker i World Parks serien har en skridtsikker overflade og anvendes indendørs. Går at anvende i køkkenet, badeværelse eller i entrén, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet.

Beskrivelse

Klinker Retiro er en blå og hvid meget romantisk klinke fra spanske Vives. Den er en del af serien World Parks. Den her serie er inspireret af berømte parker over hele verden, og de har alle sin egen stil og personlighed. Retiro er en park i Madrid og man kan tydelig se de spanske influer i den her smukke klinke. Mønstret giver et klassisk og elegant indtryk. Hver klinke indeholder ni forskellige mønster, og hver klinke måler 316×316 mm, med let rundede kanter og en mat overflade. Den urbane stil fungerer i de fleste miljøer og bliver en dekorativ del af indretningen. Alle klinker i World Parks serien har en skridtsikker overflade og anvendes indendørs. Går at anvende i køkkenet, badeværelse eller i entrén, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet.

Yderligere information

Farve

Egnet for

Størrelse (cm)

Tykkelse (mm)

Overflade

Tåler gulvvarme

Kant

Frostsikker

Antal pr pakke

10

Anvendelse

Indendørs

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Retiro 31,6X31,6”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top