Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
43%
Klinker Peronda Supreme White Mat 60X120
799 kr. /m²
Ni Sparar 600 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager

1.44 m² Per unit 1,151 kr. Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles hver tirsdag før middag, levering 15-20 arbejdsdage

Klinker Peronda Supreme White Mat er en hvid rektificeret marmorlignende klinke med grå og brune skær.

Supreme kollektionen der forener stilfuld elegance med en stærk designappel. Inspireret af udvalgte stykker af Invisible Blue marmor, står dens blågrå overfladeåring i kontrast til den hvide baggrund, Hvilket giver hver af klinkerne en personlighed, der er mere synonym med et kunstværk. En særlig ejendommelighed er de ekstra effekter af samlingens Shaped finish. Der yderligere forstærker dets slående årede mønster, med slutresultater, der overgår den ægte marmor. Hver klinke måler 600×1200 mm og føles og ser ud som marmor. En fin og elegant klinke, og det naturlige mønster i stenen giver en smuk overflade som giver liv og varme. Supreme White går at anvende på både gulve og vægge, og vil pynte i et hvilken som helst rum i hjemmet, om det er på badeværelset, stuen eller i entreen.

Beskrivelse

Klinker Peronda Supreme White Mat er en hvid rektificeret marmorlignende klinke med grå og brune skær. Supreme kollektionen der forener stilfuld elegance med en stærk designappel. Inspireret af udvalgte stykker af Invisible Blue marmor, står dens blågrå overfladeåring i kontrast til den hvide baggrund, Hvilket giver hver af klinkerne en personlighed, der er mere synonym med et kunstværk. En særlig ejendommelighed er de ekstra effekter af samlingens Shaped finish. Der yderligere forstærker dets slående årede mønster, med slutresultater, der overgår den ægte marmor. Hver klinke måler 600×1200 mm og føles og ser ud som marmor. En fin og elegant klinke, og det naturlige mønster i stenen giver en smuk overflade som giver liv og varme. Supreme White går at anvende på både gulve og vægge, og vil pynte i et hvilken som helst rum i hjemmet, om det er på badeværelset, stuen eller i entreen.  

Yderligere information

Levering

Egnet for

Overflade

Kant

Tåler gulvvarme

Frostsikker

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Størrelse (cm)

Farve

Tykkelse (mm)

Form

Rektangulær

Antal pr pakke

2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Peronda Supreme White Mat 60X120”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top