Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
46%
Klinker Peronda FS Seal 45X45
479 DKK /m²
Ni Sparar 400 kr

På lager

1 m² Per unit 479 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles mandag morgen: levering imellem 15-20 hverdage

Klinker Peronda FS Seal er en flerfarvet mat rustik klinke med et unikt mønster.

Denne gang udforsker indretningsarkitekt Francisco Segarra lerets muligheder som bindeled mellem byggematerialer og dekorative looks. Clays slidte jordnære, brune og hvide nuancer er et fælles træk ved det interiør, han designer. Og er typisk for hans vintage-mærke. FS Clay kommer i fire forskellige modeller. To har et skakternet udseende og høj nuancevariation, med et design, der er velegnet til store overflader. F.eks. interiøret i boliger eller kommercielle projekter. De to andre efterligner vintage cementfliser med blomstermønstre og et design, der er perfekt til at skabe varme og en afslappende atmosfære. Hver klinke måler 450×450 mm og er 10,5 mm tyk, og går at anvende på både gulve og vægge om det er i køkkenet, badeværelset eller entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet.

 

 

 

Beskrivelse

Klinker Peronda FS Seal er en flerfarvet mat rustik klinke med et unikt mønster. Denne gang udforsker indretningsarkitekt Francisco Segarra lerets muligheder som bindeled mellem byggematerialer og dekorative looks. Clays slidte jordnære, brune og hvide nuancer er et fælles træk ved det interiør, han designer. Og er typisk for hans vintage-mærke. FS Clay kommer i fire forskellige modeller. To har et skakternet udseende og høj nuancevariation, med et design, der er velegnet til store overflader. F.eks. interiøret i boliger eller kommercielle projekter. De to andre efterligner vintage cementfliser med blomstermønstre og et design, der er perfekt til at skabe varme og en afslappende atmosfære. Hver klinke måler 450×450 mm og er 10,5 mm tyk, og går at anvende på både gulve og vægge om det er i køkkenet, badeværelset eller entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet.    

Yderligere information

Antal pr pakke

5

Egnet for

Farve

Mønstret

Ja

Frostsikker

Kant

Overflade

Tåler gulvvarme

Anvendelse

Indendørs

Størrelse (cm)

Tykkelse (mm)

Levering

Form

Firkantet

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top