Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
39%
Klinker Peronda FS Ofelia 45,2X45,2
699 DKK 428 DKK /m²
Ni Sparar 271 kr

På lager

1.02 m² Per unit 437 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles onsdag morgen: Ank.til lageret efter en uge ca.10-15 hverdage

Klinker Peronda FS Ofelia er en af Francisco Segarra specielle designs.

Til denne samling har  Franciso Segarra taget et nyt kig på en klassisk gulvbelægning. Terrazzolignende klinker med trendsættende resultater egnet til en lang række indstillinger. FS OFELIA passer særlig godt med industri, 1950’erne eller vintage indstillinger. Denne moderniseret klassiker kommer i to forskellige modeller: FS OFELIA som forsøger at skabe en vis varme gennem en kombination af hvide og andre farve-nuancer, og FS VENECIA som er inspireret af terrazzo klinker lavet af mindre marmor chips. Ofelia måler 452×452 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på gulve og vægge indendørs og udendørs, da den også er frostsikker. Denne klinke vil passe i alle rum i hjemmet og vil kun gøre rummet mere unikt og flot med dens flotte design.

 

Beskrivelse

Klinker Peronda FS Ofelia er en af Francisco Segarra specielle designs.Til denne samling har  Franciso Segarra taget et nyt kig på en klassisk gulvbelægning. Terrazzolignende klinker med trendsættende resultater egnet til en lang række indstillinger. FS OFELIA passer særlig godt med industri, 1950’erne eller vintage indstillinger. Denne moderniseret klassiker kommer i to forskellige modeller: FS OFELIA som forsøger at skabe en vis varme gennem en kombination af hvide og andre farve-nuancer, og FS VENECIA som er inspireret af terrazzo klinker lavet af mindre marmor chips. Ofelia måler 452×452 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på gulve og vægge indendørs og udendørs, da den også er frostsikker. Denne klinke vil passe i alle rum i hjemmet og vil kun gøre rummet mere unikt og flot med dens flotte design.  

Yderligere information

Antal pr pakke

5

Egnet for

Farve

,

Frostsikker

Kant

Overflade

Tåler gulvvarme

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Størrelse (cm)

Tykkelse (mm)

Levering

Du kunne også være interesseret i...

 • 31%

  Peronda FS Artisan 33X33

  579 DKK 402 DKK /m²
  Ni Sparar 177 kr
 • 24%

  Klinker Peronda FS Chester 45X45

  559 DKK 428 DKK /m²
  Ni Sparar 131 kr
 • 41%

  Klinker Peronda FS Venecia 45,2X45,2

  714 DKK 428 DKK /m²
  Ni Sparar 286 kr

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top