Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
44%
Klinker Peronda FS Heritage White 45X45
639 DKK /m²
Ni Sparar 500 kr

På lager

1 m² Per unit 639 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles mandag morgen: levering imellem 15-20 hverdage

Klinker Peronda FS Heritage White er en mat råhvid og brunlig rustik klinke fra Spanske Peronda.

En utilsløret hyldest til traditionelle klinker, som er fremstillet i modeller lige så realistiske som det traditionelle vintage. Hvor skønhed intensiveres med tidens gang. FS Heritage er klinker med al charme fra deres svundne modparter. Dekorative penselstrøg skiller sig ud på en overflade, der er præget af tidens gang. Demonstrerer at omhyggeligt håndværk ikke kun hører fortiden til. Disse håndværkere er her stadig i dag og tryller frem minder fra tidligere gyldne tidsalder. Takket være Layer Tech – ny digital printteknologi for lag, kan kontrasten genskabes mellem et vintage mønster og mærkerne fra tidens gang på leroverfladen.
Hver klinke måler 450×450 mm og er 10,5 mm tyk, og har lidt blank i overfladen. Går at anvende på både gulve og vægge om det er i køkkenet, badeværelset eller entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet.

 

Beskrivelse

Klinker Peronda FS Heritage White er en mat råhvid og brunlig rustik klinke fra Spanske Peronda. En utilsløret hyldest til traditionelle klinker, som er fremstillet i modeller lige så realistiske som det traditionelle vintage. Hvor skønhed intensiveres med tidens gang. FS Heritage er klinker med al charme fra deres svundne modparter. Dekorative penselstrøg skiller sig ud på en overflade, der er præget af tidens gang. Demonstrerer at omhyggeligt håndværk ikke kun hører fortiden til. Disse håndværkere er her stadig i dag og tryller frem minder fra tidligere gyldne tidsalder. Takket være Layer Tech – ny digital printteknologi for lag, kan kontrasten genskabes mellem et vintage mønster og mærkerne fra tidens gang på leroverfladen. Hver klinke måler 450×450 mm og er 10,5 mm tyk, og har lidt blank i overfladen. Går at anvende på både gulve og vægge om det er i køkkenet, badeværelset eller entreen, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet.        

Yderligere information

Antal pr pakke

5

Egnet for

Farve

Mønstret

Nej

Frostsikker

Kant

Overflade

Tåler gulvvarme

Anvendelse

Indendørs

Størrelse (cm)

Tykkelse (mm)

Levering

Form

Firkantet

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top