Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
46%
Klinker Peronda Lucca Beige 60X120
719 kr. /m²
Ni Sparar 600 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager

1.44 m² Per unit 1,035 kr. Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles hver tirsdag før middag, levering 15-20 arbejdsdage

Klinker Peronda Lucca Beige er en mat rektificeret stenlignende klinke med beige, grå og hvide nuancer.

Lucca-kollektionen er inspireret af en elegant original udseende sten fra Lucca-området i den italienske Toscana-region. Dette er en meget værdsat sten, fordi den kun kan findes i det lille Villa Collemandina. Historisk blev den anvendt til at bane og dekorere indstillinger med en stærk visuel appel, takket være dens hvide årer. Nu er det blevet genfortolket af Peronda for at hjælpe med at skabe boligarealer med en behagelig, moderne attraktion. All in One-teknologien anvendes til at lave klinkerne, så de kombineres med en ekstra glat overflade, med skridsikker egenskaber. I betragtning af Luccas mange anvendelser sparer samlingen mængden af lager, forenkler logistikken og giver mulighed for problemfrit indendørs og udendørs områder. Hver klinker måler 600×1200 mm og føles og ser ud som marmor. En fin og elegant klinke, og det naturlige mønster i stenen giver en smuk overflade som giver liv og varme. Lucca går at anvende på både gulve og vægge og vil pynte i et hvilken som helst rum i hjemmet, om det er på badeværelset, stuen eller i entreen.

 

 

Beskrivelse

Klinker Peronda Lucca Beige er en mat rektificeret stenlignende klinke med beige, grå og hvide nuancer. Lucca-kollektionen er inspireret af en elegant original udseende sten fra Lucca-området i den italienske Toscana-region. Dette er en meget værdsat sten, fordi den kun kan findes i det lille Villa Collemandina. Historisk blev den anvendt til at bane og dekorere indstillinger med en stærk visuel appel, takket være dens hvide årer. Nu er det blevet genfortolket af Peronda for at hjælpe med at skabe boligarealer med en behagelig, moderne attraktion. All in One-teknologien anvendes til at lave klinkerne, så de kombineres med en ekstra glat overflade, med skridsikker egenskaber. I betragtning af Luccas mange anvendelser sparer samlingen mængden af lager, forenkler logistikken og giver mulighed for problemfrit indendørs og udendørs områder. Hver klinker måler 600×1200 mm og føles og ser ud som marmor. En fin og elegant klinke, og det naturlige mønster i stenen giver en smuk overflade som giver liv og varme. Lucca går at anvende på både gulve og vægge og vil pynte i et hvilken som helst rum i hjemmet, om det er på badeværelset, stuen eller i entreen.    

Yderligere information

Levering

Egnet for

Overflade

Kant

Tåler gulvvarme

Frostsikker

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Størrelse (cm)

Farve

Tykkelse (mm)

Form

Rektangulær

Antal pr pakke

2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Peronda Lucca Beige 60X120”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top