Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
3-5 Dages levering (lager vare)
Fri fragt Vid ordrer over 4000 kr
Tilbud24 %
Klinker Tassel Crema 20X20
519 DKK 399 DKK /m²
Du spare 120 DKK /m²

På lager

1 m² Per unit 399 DKK Pris per enhed
Nødvendig
areal m²
Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles onsdag morgen: 10-15 hverdage

Klinker Tassel Crema er en meget dekorativ flise i Marokkansk stil og beige, hvide og blå farvenuancer fra spanske Vives.

Findes i mange forskellige mønster og de kommer blandede i forpakningen. Det er ikke muligt at bestille kun et mønster, men det findes lignende design fra samme fliseproducent. Er en del af serien 1900, som indeholder mange smukke fliser der kan kombineres med hinanden.
Tassel Crema kan bruges til gulve og vægge i både køkken og badeværelse, men passer mindst lige så godt i andre områder. Hver flise måler 200×200 mm og bruges indendørs.

Beskrivelse

Klinker Tassel Crema er en meget dekorativ flise i Marokkansk stil og beige, hvide og blå farvenuancer, fra spanske Vives. Findes i mange forskellige mønster og de kommer blandede i forpakningen. Det er ikke muligt at bestille kun et mønster, men det findes lignende design fra samme fliseproducent. Er en del af serien 1900, som indeholder mange smukke fliser der kan kombineres med hinanden. Tassel Crema kan bruges til gulve og vægge i både køkken og badeværelse, men passer mindst lige så godt i andre områder. Hver flise måler 200×200 mm og bruges indendørs.

Yderligere information

Vægt19 kg
Farve

Egnet for

Størrelse (mm)

Tykkelse (mm)

Overflade

Tåler gulvvarme

Kant

Frostsikker

Anvendelse

Indendørs

Antal pr pakke

25

Levering

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Klinker Tassel Crema 20X20”

Du kunne også være interesseret i…

Top