Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Fri fragt Vid ordrer over 4000 kr
53%
Klinker Hexagon Yerevan 23X26,6
1 250 DKK 595 DKK
Ni Sparar 655 kr
Lige Nu : 476 DKK/m²
Om du handler for over 4000 DKK
Du har dage tilbage.

På lager

0.504 m² Per unit 300 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles onsdag morgen: 10-15 hverdage/Ank.til lageret efter en uge

Klinker Hexagon Yerevan er en ungdommelig og smuk klinke med meget milde farvetoner fra spanske Vives.

Den er en del af den nye serie Rift og måler 230×266 mm. Formen er inspireret af de enorme basaltkolonner man bland andet kan se på Irland, og giver en følelse av noget grandiost og kulturelt. De milde farvetoner i Yerevan, og det beroligende mønster gør klinken meget brugbar.
Yerevan kan bruges i køkken eller bad, men også på både vægge og gulve i andre miljøer. Det fantastiske mønster, og den betonlignende overflade gør at den passer lige så godt i indgangen som i stuen, soveværelset eller i offentlige miljøer.
Hver forpakning indeholder klinker med forskellige farver, sammensætningen av farver giver et harmonisk og elegant udseende.

Beskrivelse

Klinker Hexagon Yerevan er en ungdommelig og smuk klinke med meget milde farvetoner fra spanske Vives. Den er en del af den nye serie Rift og måler 230×266 mm. Formen er inspireret af de enorme basaltkolonner man bland andet kan se på Irland, og giver en følelse av noget grandiost og kulturelt. De milde farvetoner i Yerevan, og det beroligende mønster gør klinken meget brugbar. Yerevan kan bruges i køkken eller bad, men også på både vægge og gulve i andre miljøer. Det fantastiske mønster, og den betonlignende overflade gør at den passer lige så godt i indgangen som i stuen, soveværelset eller i offentlige miljøer. Hver forpakning indeholder klinker med forskellige farver, sammensætningen av farver giver et harmonisk og elegant udseende.

Yderligere information

Størrelse (mm)

Farve

,

Frostsikker

Kant

Egnet for

Tåler gulvvarme

Tykkelse (mm)

Overflade

Antal pr pakke

11

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Hexagon Yerevan 23X26,6”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top