Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
53%
Klinker Hexagon Igneus 23X26,6
1 250 DKK 595 DKK /m²
Ni Sparar 655 kr
Om du handler for over 4000 DKK
Lige Nu : 476 DKK/m²
Du har dage tilbage.

På lager

0.5 m² Per unit 298 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles onsdag morgen: Ank.til lageret efter en uge ca.10-15 hverdage

Klinker Hexagon Igneus er en grå klinke med blandede etniske mønster fra spanske Vives.

Den er en del af serien Rift fra den berømte spanske fliseproducent. Den her klinke er sekskantet, og måler 230×266 mm. Formen er inspireret af de enorme basalt-kolonner man bland andet kan se på Irland, og giver en følelse av noget grandiost og kulturelt. Igneus har en etnisk look som er meget indbydende og giver et levende og autentisk indtryk. Igneus passer udmærket i køkken eller bad, men også på både vægge og gulve i andre miljøer. Det fantasiske mønster og den betonlignende overflade gør at den kan bruges i entréen lige så godt som i stuen, eller i offentlige miljøer.

Beskrivelse

Klinker Hexagon Igneus er en grå klinke med blandede etniske mønster fra spanske Vives. Den er en del af serien Rift fra den berømte spanske fliseproducent. Den her klinke er sekskantet, og måler 230×266 mm. Formen er inspireret af de enorme basalt-kolonner man bland andet kan se på Irland, og giver en følelse av noget grandiost og kulturelt. Igneus har en etnisk look som er meget indbydende og giver et levende og autentisk indtryk. Igneus passer udmærket i køkken eller bad, men også på både vægge og gulve i andre miljøer. Det fantasiske mønster og den betonlignende overflade gør at den kan bruges i entréen lige så godt som i stuen, eller i offentlige miljøer.

Yderligere information

Vægt10 kg
Levering

Størrelse (cm)

Farve

,

Frostsikker

Kant

Egnet for

Tåler gulvvarme

Tykkelse (mm)

Overflade

Antal pr pakke

11

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Hexagon Igneus 23X26,6”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top