Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Fri fragt Vid ordrer over 4000 kr
47%
Klinker Harrow Grafito 31,6X31,6
799 DKK 425 DKK
Ni Sparar 374 kr
Lige Nu : 340 DKK/m²
Om du handler for over 4000 DKK
Du har dage tilbage.

På lager

1 m² Per unit 425 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles onsdag morgen: 10-15 hverdage/Ank.til lageret efter en uge

Klinker Harrow Grafito er en moderne sort og hvid klinke med grafisk mønster fra spanske Vives.

Harrow Grafito er en del af serien World Parks fra Vives. Den her serie er inspireret af berømte parker over hele verden, og de har alle sin egen stil og personlighed. Harrow Grafito skaber en moderne og unik følelse, med design som er hentet fra den viktorianske æres sort-hvide periode. Den urbane stil passer i de fleste miljøer og bliver en meget dekorativ del av indretningen. Alle klinker i World Streets serien har en skridtsikker mat overflade og anvendes indendørs. Går at anvende i køkkenet, badeværelse eller i entrén, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet.

Beskrivelse

Klinker Harrow Grafito er en moderne sort og hvid klinke med grafisk mønster fra spanske Vives. Harrow Grafito er en del af serien World Parks fra Vives. Den her serie er inspireret af berømte parker over hele verden, og de har alle sin egen stil og personlighed. Harrow Grafito skaber en moderne og unik følelse, med design som er hentet fra den viktorianske æres sort-hvide periode. Den urbane stil passer i de fleste miljøer og bliver en meget dekorativ del av indretningen. Alle klinker i World Streets serien har en skridtsikker mat overflade og anvendes indendørs. Går at anvende i køkkenet, badeværelse eller i entrén, men kan selvfølgelig også anvendes i andre rum i hjemmet.

Yderligere information

Vægt21 kg
Farve

,

Egnet for

Størrelse (mm)

Tykkelse (mm)

Overflade

Tåler gulvvarme

Kant

Frostsikker

Anvendelse

Indendørs

Antal pr pakke

10

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Harrow Grafito 31,6X31,6”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top