Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Fri fragt Vid ordrer over 4000 kr
70%
Klinker Diyala 7,8X7,8
50 DKK 15 DKK
Ni Sparar 35 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Leveres normalt indenfor 2-4 hverdage

Klinker Diyala er en håndlavet porcelænsklinke med forskellige blomstermotiver og farvenuancer.

Denne klinke måler 78×78 mm og er 8 mm tyk. Diyala sælges pr. styk og er pakket tilfældigt med blandede mønstre og farve nuancer i hver kasse. Denne klinke er en handlavet og unik klinke som passer både på gulve og vægge indendørs og udendørs, da den tåler både gulvarme og er frostsikker. Diyala er så unik, smuk og faverig at den vil passe i køkkenet eller på badeværelset, men går selvfølgelig også at anvende i andre rum i hjemmet eller som dekoration på væggen eller gulvet.

OBS!! Sælges pr.styk.

Beskrivelse

Klinker Diyala er en håndlavet porcelænsklinke med forskellige blomstermotiver og farvenuancer. Denne klinke måler 78×78 mm og er 8 mm tyk. Diyala sælges pr. styk og er pakket tilfældigt med blandede mønstre og farve nuancer i hver kasse. Denne klinke er en handlavet og unik klinke som passer både på gulve og vægge indendørs og udendørs, da den tåler både gulvarme og er frostsikker. Diyala er så unik, smuk og faverig at den vil passe i køkkenet eller på badeværelset, men går selvfølgelig også at anvende i andre rum i hjemmet eller som dekoration på væggen eller gulvet. OBS!! Sælges pr.styk.

Yderligere information

Vægt21 kg
Levering

Størrelse (mm)

Overflade

Egnet for

Frostsikker

Farve

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Kant

Tåler gulvvarme

Tykkelse (mm)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Diyala 7,8X7,8”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top