Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
41%
Klinker Calacata 30X30
289 DKK /m²
Ni Sparar 200 kr
Om du handler for over 4000 DKK
Lige Nu : 231 DKK/m²
Du har dage tilbage.

På lager

0.99 m² Per unit 286 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Klinker Calacata er en hvid klinke med grå skær og en marmorlignende overflade.

Denne klinke er meget slidstærk og har en smuk naturtro mat overflade og måler 300×300 mm. Den føles og ser ud som natursten, og er meget smuk og dekorativt. En meget alsidig klinke der kan bruges på gulve og vægge. Det naturlige mønster i stenen giver en smuk overflade og giver liv og varme. Kan bruges i køkken eller baderum. Klinker Calacata kan også bruges som gulvklinke i entreen eller som indbydende væg i andre miljøer. Går at anvende både indendørs og udendørs, og få følelsen og udseendet af marmor til en rigtig god pris.

Beskrivelse

Klinker Calacata er en hvid klinke med grå skær og en marmorlignende overflade. Denne klinke er meget slidstærk og har en smuk naturtro mat overflade og måler 300×300 mm. Den føles og ser ud som natursten, og er meget smuk og dekorativt. En meget alsidig klinke der kan bruges på gulve og vægge. Det naturlige mønster i stenen giver en smuk overflade og giver liv og varme. Kan bruges i køkken eller baderum. Klinker Calacata kan også bruges som gulvklinke i entreen eller som indbydende væg i andre miljøer. Går at anvende både indendørs og udendørs, og få følelsen og udseendet af marmor til en rigtig god pris.

Yderligere information

Vægt20 kg
Egnet for

Farve

Størrelse (cm)

Overflade

Kant

Tåler gulvvarme

Frostsikker

Antal pr pakke

11

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Tykkelse (mm)

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Calacata 30X30”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top