Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
45%
Klinker Hexagon Rift Grafito 23X26,6
252 DKK /m²
Ni Sparar 200 kr

På lager

0.5 m² Per unit 126 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles mandag morgen: levering imellem 15-20 hverdage

Klinker Hexagon Rift Grafito er en grå ensfarvet klinke fra spanske Vives.

Den er en del af serien Rift fra den berømte fliseproducent. Den her klinke er sekskantet, og måler 230×266 mm. Formen er inspireret af de enorme basalt-kolonner man bland andet kan se på Irland, og giver en følelse av noget grandiost og kulturelt. Grafito er en ensfarvet grå klinke med betonlignende overflade, som giver en rustik følelse. Grafito kan med fordel kombineres med nogen af de mønstrede klinker i samme serie. Grafito passer udmærket i køkken eller bad, men også på både vægge og gulve i andre miljøer. Mulighederne er uendelige med den her neutrale klinke, og den fungerer i alle miljøer, også udendørs.

Beskrivelse

Klinker Hexagon Rift Grafito er en grå ensfarvet klinke fra spanske Vives. Den er en del af serien Rift fra den berømte fliseproducent. Den her klinke er sekskantet, og måler 230×266 mm. Formen er inspireret af de enorme basalt-kolonner man bland andet kan se på Irland, og giver en følelse av noget grandiost og kulturelt. Grafito er en ensfarvet grå klinke med betonlignende overflade, som giver en rustik følelse. Grafito kan med fordel kombineres med nogen af de mønstrede klinker i samme serie. Grafito passer udmærket i køkken eller bad, men også på både vægge og gulve i andre miljøer. Mulighederne er uendelige med den her neutrale klinke, og den fungerer i alle miljøer, også udendørs.

Yderligere information

Vægt10 kg
Størrelse (cm)

Farve

Frostsikker

Kant

Egnet for

Tåler gulvvarme

Tykkelse (mm)

Overflade

Antal pr pakke

11

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Hexagon Rift Grafito 23X26,6”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top