Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
46%
Klinker Hexagon Luton Multicolor 23X26,6
355 DKK /m²
Ni Sparar 300 kr
Om du handler for over 4000 DKK
Lige Nu : 284 DKK/m²
Du har dage tilbage.

På lager

0.504 m² Per unit 179 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles tirsdag morgen: levering imellem 15-20 hverdage

Klinker Hexagon Luton Multicolor er en mat klinke i grå nuancer fra spanske Vives.

Vives Ceramica er en af verdens ledende fliseleverandører og er langt frem når det gælder nye produkter, høj kvalitet og miljøbevidsthed. Klinker Hexagon Luton Multicolor er en flisemed naturlig følelse i det populære heksagon-formatet. Luton Multicolor er en del af serien  Aston som er en serie der kombinerer antik stil med moderne form, og det giver overraskende kontraster på en enkel måde. En meget fleksibel og praktisk serie fliser som fungerer med mange forskellige stiler, og blender in helt naturlig. Luton Multicolor kan bruges i både køkken og bad, men fungerer mindst lige så godt i andre værelser. Hver flise måler 230×266 mm og er 9 mm tyk. Kan bruges til både gulve og vægge, indendørs og udendørs.

Beskrivelse

Klinker Hexagon Luton Multicolor er en mat klinke i grå nuancer fra spanske Vives. Vives Ceramica er en af verdens ledende fliseleverandører og er langt frem når det gælder nye produkter, høj kvalitet og miljøbevidsthed. Klinker Hexagon Luton Multicolor er en flisemed naturlig følelse i det populære heksagon-formatet. Luton Multicolor er en del af serien  Aston som er en serie der kombinerer antik stil med moderne form, og det giver overraskende kontraster på en enkel måde. En meget fleksibel og praktisk serie fliser som fungerer med mange forskellige stiler, og blender in helt naturlig. Luton Multicolor kan bruges i både køkken og bad, men fungerer mindst lige så godt i andre værelser. Hver flise måler 230×266 mm og er 9 mm tyk. Kan bruges til både gulve og vægge, indendørs og udendørs.

Yderligere information

Vægt10 kg
Farve

Mønstret

Ja

Egnet for

Tykkelse (mm)

Overflade

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Antal pr pakke

11

Frostsikker

Tåler gulvvarme

Kant

Levering

Størrelse (cm)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Hexagon Luton Multicolor 23X26,6”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top