Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
71%
Klinker Hexagon Bushmills Multicolor 23X26,6
296 DKK /m²
Ni Sparar 698 kr
Om du handler for over 4000 DKK
Lige Nu : 237 DKK/m²
Du har dage tilbage.

På lager

0.5 m² Per unit 148 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles mandag morgen: levering imellem 15-20 hverdage

Klinker Hexagon Bushmills Multicolor er i milde jordfarver fra spanske Vives.

Den her klinke indgår i den nye serie Rift fra den berømte spanske fliseproducent.  Bushmills er sekskantet, og måler 230×266 mm og er 9 mm tyk.
Formen er inspireret af de enorme basalt-kolonner man bland andet kan se på Irland, og giver en følelse av noget grandiost og kulturelt. Bushmills har en betonlignende overflade med milde, jordnære farver inspirerede af  ”The Giants Causeway”, et af verdens smukkeste områder.
Bushmills passer udmærket i køkken eller bad, men også på både vægge og gulve i andre miljøer. De milde farver og den naturlige overflade gør at den kan bruges i entréen lige så godt som i stuen, eller i offentlige miljøer

Beskrivelse

Klinker Hexagon Bushmills Multicolor er i milde jordfarver fra spanske Vives. Den her klinke indgår i den nye serie Rift fra den berømte spanske fliseproducent.  Bushmills er sekskantet, og måler 230×266 mm og er 9 mm tyk. Formen er inspireret af de enorme basalt-kolonner man bland andet kan se på Irland, og giver en følelse av noget grandiost og kulturelt. Bushmills har en betonlignende overflade med milde, jordnære farver inspirerede af  ”The Giants Causeway”, et af verdens smukkeste områder. Bushmills passer udmærket i køkken eller bad, men også på både vægge og gulve i andre miljøer. De milde farver og den naturlige overflade gør at den kan bruges i entréen lige så godt som i stuen, eller i offentlige miljøer

Yderligere information

Vægt10 kg
Størrelse (cm)

Farve

Frostsikker

Kant

Egnet for

Tåler gulvvarme

Tykkelse (mm)

Overflade

Antal pr pakke

11

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Hexagon Bushmills Multicolor 23X26,6”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top